Ταινίες

Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ! Τρία πράγματα τα οποία μπορείς να δεις ενώ είσαι σπίτι και δεν έχεις να κάνεις τίποτα απολύτως!

Μια από τις ταινίες που παίζουν σήμερα 1/1 είναι η «ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ»και θα παρουσιαστεί σε Α προβολή από το Stra στις 15:00.

Ένα διαστημόπλοιο ξεκινά για την πρώτη του αποστολή με σκοπό την αποίκηση του Άρη. Μετά την απογείωση του όμως ανακαλύπτουν πως ανάμεσα τους βρίσκεται μια αστροναύτης έγκυος. Λίγο μετά την προσγείωση στον Άρη, η μητέρα πεθαίνει από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της γέννησης του πρώτου ανθρώπου στον μακρινό αυτό πλανήτη, χωρίς όμως να προλάβει να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του. Έτσι ξεκινά η διαφορετική ζωή του Γκάρντνερ Έλιοτ, ενός παράξενου αλλά πολύ έξυπνου αγοριού, που φτάνει στην ηλικία των 16 ετών έχοντας συναντήσει μόνο 14 άτομα στην πολύ ασυνήθιστη ανατροφή του. Ενώ αναζητά στοιχεία για το ποιος είναι ο πατέρας του αλλά και για τον πλανήτη, που δεν γνώρισε ποτέ, ο Γκάρντνερ ξεκινά μια φιλία στο διαδίκτυο με ένα έξυπνο κορίτσι, την Τάλσα. Όταν τελικά έχει την ευκαιρία να πάει στη Γη, είναι πρόθυμος να βιώσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, από τα πιο απλά έως τα πιο εξαιρετικά. Αλλά οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι τα όργανα του Γκάρντνερ δεν μπορούν να αντέξουν τη γήινη ατμόσφαιρα και τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του. Επιθυμώντας όσο τίποτα άλλο να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ ξεφεύγει από την ομάδα για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το πού ανήκει στο σύμπαν με τη βοήθεια της Τάλσα…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Τσέλσομ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γκάρι Όλντμαν, Κάρλα Γκουτζίνο, Έισα Μπάτερφιλντ, Μπριτ Ρόμπερτσον