Ταινίες

Μπορεί να είναι Σάββατο σήμερα και όλοι να είστε έτοιμοι για νυχτερινές εξορμήσεις σε κάποιο μαγαζί για κοκτειλάκια αλλά υπάρχουν και κάποιοι που προτιμούν να δουν ταινίες και να αράξουν!

Οι δυο ταινίες που θα δούμε στο MEGA είναι οι εξής:

20:50 ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ (“Χιτς, ο μετρ του ζευγαρώματος”, “Τα κακά παιδιά”, “Οι άντρες με τα μαύρα 1&2”) που προτάθηκε για Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του, ενώ στο πλάι του ο πραγματικός γιος του κάνει ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό ντεμπούτο. Όταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και τον γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ…

Κοινωνική ταινία. Αμερικανική παραγωγή του 2006 σε σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μουκίνο. Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Θάντι Νιούτον.

23:20 ΑΛΥΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ – Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Στη Νέα Υόρκη του ’60, ο αρχιτέκτονας Γουόλτερ Στάκχαουζ, συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών, δεν είναι ευχαριστημένος από τον γάμο του με την Κλάρα, μια πετυχημένη μεσίτρια ακινήτων. Καθώς ο Γουόλτερ παθιάζεται με την υπόθεση του Μελχιόρ Κίμελ, ενός βιβλιοπώλη από το Νιου Τζέρσεϊ που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, Έλεν, ξεκινάει ο ίδιος να φαντάζεται πώς θα ήταν να δολοφονήσει τη δική του σύζυγο. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πατρίτσια Χάισμιθ “Τhe blunderer” (Θανάσιμα Λάθη).

Θρίλερ κατάλληλο για άνω των 12 ετών. Αμερικάνικη παραγωγή του 2016 σε σκηνοθεσία: Άντυ Γκόνταρντ. Παίζουν: Χάιλυ Μπένετ, Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσικα Μπίελ, Έντι Μάρσαν, Βίνσεντ Καρθάϊσερ.