Η Smize περιλαμβάνει όχι μόνο μια συλλογή από επτά γεύσεις παγωτού από την Τάιρα Μπανκς.

Η Τάιρα Μπανκς ελπίζει ότι η νέα επιχείρησή της, Smize Cream, εταιρεία παρασκευής παγωτού θα είναι η αρχή μιας αυτοκρατορίας με εμβέλεια παρόμοια με εκείνη της Disney.

Η Smize Cream πήρε το όνομά της από τη σήμα κατατεθέν φράση της Τάιρα Μπάνκς “smiling with your eyes” (χαμογελάστε με τα μάτια σας).

ad

“Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ με εμπνέει, είναι ένα από τα πρότυπα μου” ανέφερε το μοντέλο και επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια συζήτησης έξω από το κατάστημα- ναυαρχίδα της Smize στη Σάντα Μόνικα, το οποίο εγκαινιάστηκε στις αρχές Ιουλίου.

“Κοιτάζω τι έκανε και το πώς είναι ακόμη μέσα στο πνεύμα της εποχής. Η κληρονομιά του ζει – η οικογενειακή ψυχαγωγία, το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη. Αυτό θέλω, μια κληρονομιά”.

Η Smize περιλαμβάνει όχι μόνο μια συλλογή από επτά γεύσεις παγωτού, μεταξύ άλλων, καπνιστή μαύρη σοκολάτα, αλλά και ένα καστ πρωτότυπων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων των DJ Splitz και Lil Y ( εμπνευσμένους από τη μητέρα και τον γιο της Τάιρα Μπανκς). «Θα κάνουμε ταινίες και κινούμενα σχέδια» ανέφερε το μοντέλο και επιχειρηματίας.