Τάκης Καραγκούνιας

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν αρχίσει να απασχολούν έντονα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μπορεί όλοι να νομίζαμε πως θα μπει στην ομάδα των Μαχητών του Survivor, αλλά τελικά κατέληξε στην ομάδα των “Διάσημων” και ήδη υπάρχουν θεματάκια.

Ο νέος μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης είναι ένας άνδρας 48 ετών ο οποίος έχει περάσει πολύ ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή του καθώς ήταν στα καράβια και παρείχε ασφάλεια και προστασία στο προσωπικό και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με καταστάσεις που λίγοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει κάνει πολλά ταξίδια και θα περίμενε κανείς πως ήταν πάντα γκιρζομάλλης αλλά δεν ήταν! Μάλιστα, στο λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram έχει αναρτήσει μια φωτογραφία από το παρελθόν του όπου είναι πραγματικά αγνώριστος αφού έχει ξυρισμένος κεφάλι και τα μούσια έχουν πάει “περίπατο”.

Τσέκαρε τον και θα δεις πως είναι άλλος άνθρωπος στο παρελθόν του :

Βέβαια, να πούμε πως ο μισθοφόρος και αθλητής όσο μεγαλώνει ομορφαίνει, αφού όσο περισσότερο τον παρατηρούμε στο παιχνίδι, είναι ακόμη πιο ωραίος αλλά επειδή η εμφάνιση δεν είναι το παν, περιμένουμε να δούμε αν τελικά είναι αυτό που δείχνει ή αν ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική στο παιχνίδι!

Ας δούμε και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες του:

Κούκλος!