Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι η νέα δυναμική προσθήκη στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor και έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είναι ένας δυναμικός παίκτης, που έχει να δώσει πολλά.

Ο νέος παίκτης μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερο βιογραφικό ως μισθοφόρος, μπορεί να έχει πολεμήσει, μπορεί να έχει καταφέρει να επιβιώσει στα πιο δύσκολα σημεία του πλανήτη, αλλά έχει και ένα ευαίσθητο σημείο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μπει στο Survivor και αυτός δεν είναι άλλος από την μικρή του κόρη. Το όνομά της είναι Ραφαήλια και είναι κυριολεκτικά μία ξανθιά όμορφη νεαρή κυρία.

Μαζί απολαμβάνουν πολλές βόλτες μαζί όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες του νέου παίκτη του Survivor.

 

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να είναι ένας σκληροτράχηλος άντρας που έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ ως βατραχάνθρωπος του Πολεμικού Ναυτικού σε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Αλλά μπροστά στην μικρή του κόρη Ραφαήλια, αυτός ο άντρας μετατρέπεται σε έναν χαζομπαμπά που κάνει όλα τα χυτήρια στην μικρή του κόρη.

 

Για αυτή την κορούλα του ο Τάκης Καραγκούνιας θα παλέψει στο Survivor και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό!