Τάκης Καραγκούνιας

Τo Survivor διαρκώς κλυδωνίζεται από τις κόντρες και αυτή τη φορά το πρόβλημα εντοπίζεται ανάμεσα σε δύο, που είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγορεί τον Μαρτίκα πως ενώ πριν λίγες ημέρες είχαν κάνει μία συμμαχία για να βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση τη Σοφιάννα, τώρα, είναι μαζί με την άλλη παρέα και έχει στραφεί εναντίον του. Τον κατηγόρησε μάλιστα για ένα σωρό άλλα πράγματα, όπως το ότι μπορεί να βάζει τους υπαλλήλους του στο φαρμακείο να ψηφίζουν υπέρ του έτσι ώστε να μην αποχωρήσει ποτέ.

Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί τον Τάκη πως είναι ένας αχρείος που το μόνο που θέλει είναι να δημιουργεί προβλήματα. Πώς οτιδήποτε και να λέει, το λέει για να στρέψει υπέρ του το τηλεοπτικό κοινό.

Σε αυτό το κλίμα φυσικά κάποια νίκη για την μπλε ομάδα μοιάζει ανέφικτη, με αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα προφανώς και να το εκμεταλλεύεται.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

H κόντρα των δύο ανδρών φαίνεται πως έχει διχάσει και το Twitter στην πρόσφατα μινι δημοσκόπηση που έγινε. Στην ερώτηση ποιον πιστεύει το κοινό του Twitter περισσότερο, ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε με ποσοστό 49,3%, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας προηγήθηκε με ελάχιστη διαφορά 50,7%.

Έτσι σε αυτό τον καυγά το Twitter πιστεύει ελάχιστα περισσότερο τον Μαρτίκα σε σχέση με τον Καραγκούνια.

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Εθνική Λυρική Σκηνή: Ένα μιούζικαλ ταξιδεύει στη χώρα