Tάκης Καραγκούνιας

Ο Tάκης Καραγκούνιας δεν μπορεί να ησυχάσει όσες “θεραπείες” και αν του κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης 23/2 έχουμε να ακούσουμε πολλά καθώς ο μισθοφόρος θα τα βάλει με τους Κόκκινους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Προτού ασχοληθούμε με τον Τάκη, να σου πούμε πως οι Μπλε έχουν εκνευριστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα – άλλαξε ρότα η στήριξη – καθώς ο φαρμακοποιός ήταν αρκετά ειρωνικός στον Νικόλα Αγόρου διότι πιστεύει πως οι συμπαίκτες του τον εκμεταλλεύονται και πως προσπαθούν να τον αποδυναμώσουν. Ωστόσο, ο Βασάλος , η Μαριαλένα και ο Τάκης ενοχλήθηκαν με τη συμπεριφορά του Σπύρου και δεν τους άρεσε το γεγονός πως έκανε δηλώσεις που δεν ισχύουν.

Πάμε τώρα στις εντάσεις!

Στο νέο αγώνισμα που θα δούμε, ο Tάκης Καραγκούνιας φαίνεται να ενοχλείται με κάτι που θα συμβεί και αφορά στον Κώστα Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωνάζοντας. Εκεί βλέπουμε τον ζαχαροπλάστη να πλησιάζει τον μπλε πάγκο για να μάθει ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει ενώ ο Νίκος Μπάρτζης φωνάζει από μακριά.

Ωστόσο, ένα είναι το θέμα που απασχολεί τους πάντες! Η αποχώρηση! Και τα spoilers λένε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος επιστρέφει Ελλάδα!

 

Τσέκαρε και αυτά: