Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και αυτό το ξέρουμε όλοι! Επομένως, είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να έχει ξέσπασμα στην καλύβα και αυτή η στιγμή ήρθε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Μπλε ομάδα μπορεί να έχει παιχταράδες αλλά δεν έχει καταφέρει να “σταυρώσει” ουσιαστική νίκη και καθώς οι μέρες περνούν, η πείνα χτυπά τον “εγκέφαλο” και οι αντιδράσεις σε πολλά ζητήματα είναι περίεργες.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, στην καλύβα των Μπλε θα δούμε μια… “διάλυση” καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας τα βάζει με τον Ηλία Μπογδάνο και τον Ηλία Γκότση διότι οι δυο άνδρες φέρεται να μην κάνουν καμία δουλειά και τα κάνει όλα μόνος του.

O μισθοφόρος πιστεύει πως οι δυο συμπαίκτες του κάθονται και δεν προσφέρουν τίποτα στην καλύβα. Για αυτό το λόγο θα στραφεί κατά τους και θα ξεκινήσει μια φραστική επίθεση προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην καλύβα των Μπλε.

Τα νεύρα των παικτών έχουν αρχίσει να φαίνονται έντονα καθώς η πείνα είναι μεγάλη και τα αγωνίσματα είναι πολύ δύσκολα. Επομένως καταλαβαίνουμε πως οι εντάσεις είναι πολλές και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη στο παιχνίδι.

Τσέκαρε και αυτά: