Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο!

Πολλοί από τους παίκτες του Survivor που επιστρέφουν στην Αθήνα, έχουν στο πλευρό τους πρόσωπα της παραγωγής και δεν μπορούν να βγάλουν άχνα καθώς είναι όρος του συμβολαίου τους… Αλλά δεν μπορούν να βγάλουν άχνα για ότι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο! Δεν τους απαγορεύεται να πουν ένα απλό “Γεια” ή να ευχαριστήσουν τους δημοσιογράφους για την υπομονή τους.

Αυτό που είδαμε μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα” ήταν πως ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έδειξε “ψωνισμένο υφάκι” (όπως κάποιοι άλλοι, ονόματα δε λέμε) και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί και μάλιστα είπε πως όλα θα τα μάθουν μέσα στην εβδομάδα όπου και αναμένεται να δώσει συνέντευξη στο “Love It”.

Ότι και να πει κάποιος για τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια στο ριάλιτι, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως ήταν πολύ ευγενικούς απέναντι στα παιδιά που τον περίμεναν. Και δε γίνεται να μην το αναγνωρίσουμε.

Τσέκαρε το βίντεο :

Αναμένουμε τις αποκαλύψεις που έχει να κάνει, όπως έχει ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram προτού επιστρέψει στην Ελλάδα και έχουμε πολλά να ακούσουμε.

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Πώς να φτιάξεις iced tea στο σπίτι