Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο Survivor έδειξε σε όλους πως δεν θα είναι ένας εύκολος και φιλήσυχος παίκτης, αλλά αυτά που ακολούθησαν δεν τα περίμενε κανείς.

Με αφορμή τον εκτός ορίων καυγά του με τον Άρη Σοϊλέδη, το citynow έκανε ένα flashback στην πορεία του Τάκη μέσα στο παιχνίδι, θέλοντας να δει με πόσους έχει τσακωθεί.

Αυτός ο καυγάς ήταν ο σοβαρότερος όλων, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο πρώτος και σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος.

Ο Τάκης Καραγκούνιας στους περίπου τρεις μήνες που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο έχει τσακωθεί σχεδόν με όλους. Τι να πρωτοθυμηθούμε και εμείς;

Έχει τσακωθεί με τον Γιάννη Τσολάκη γιατί τον έβρισε στο στίβο μάχης. Τότε τον είχε συγκρατήσει ο τωρινός εχθρός του, Άρης Σοϊλέδης. Έχει τσακωθεί με τον Σάκη Αρσενίου που ήταν μαζί στην ίδια καλύβα, αλλά αυτό δεν τον πτόησε.

Έχει αρπαχτεί με την Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία έχει κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές για ψέματα και για υποκριτική στάση. Μαζί με τη Μυριέλλα δεν τη γλίτωσε ούτε η Ναυσικά, με την οποία επίσης έχει αρπαχτεί ειδικά μέσα στα συμβούλια του νησιού.

Μεγάλος καυγάς και μάλιστα με διάρκεια ημερών έχει υπάρξει και με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αν και τώρα τα δύο αγόρια τα βρήκαν μεταξύ τους. Φυσικά στους αμέτρητους καυγάδες του Τάκη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τον πρόσφατο με τη Σοφιάννα όπου πήρε λίγο και την Μέι.

Με τον παίκτη μισθοφόρο όμως έχει αρπαχτεί και η Βρισηίδα, αλλά και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πριν του ρήξει οριστικό Χ ήταν κολλητή του. Φυσικά ο Μαρτίκας δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την μακριά μακριά λίστα.

Αλήθεια ποιος έχει μείνει να τσακωθεί; Ο Ατζούν ίσως;

Τσέκαρε κι αυτό: 

Netflix: Χάνει διαρκώς συνδρομητές