Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας άνθρωπος ακραίος και όλοι ξέρουν πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν συμβαίνει κάτι το οποίο μπορεί να τον θίγει και να τον κάνει να νιώθει ότι χάνει το δίκιο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο μισθοφόρος του Survivor All Star φαίνεται πως έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τη Μελίνα Μεταξά και στην καλύβα των Μπλε επικρατεί αναβρασμός καθώς οι δυο τους δεν μπορούν να μιλήσουν ήρεμα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρει πως πρόκειται για μια τοξική συνθήκη και έχει πρόβλημα με τη Μελίνα ενώ την αποκαλεί ύπουλο πλάσμα και φεύγει προς τη ζούγκλα έχοντας νεύρα μέχρι το “Θεό”.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες θα βγουν για μια ακόμη μέρα στο αγώνισμα που έχει ορίσει η παραγωγή και θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας για μια ακόμη φορά αυτή τη δύσκολη αποστολή τους!

Στο συμβούλιο θα έχουμε μια πολύ δυνατή αποχώρηση καθώς η Μπλε ομάδα θα χάσει έναν παίκτη και σύμφωνα με τα τελευταία spoilers η Τζο Μαριδάκη θα είναι αυτη που επιστρέψει στην Ελλάδα και αν όντως ισχύουν θα δούμε τι αποκαλύψεις θα κάνει και εκείνη με τη σειρά της.

 

Τσέκαρε και αυτά: