Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει στα τόσα χρόνια του Survivor και οι κόντρες που έχει δημιουργήσει και σίγουρα θα συνεχίσει να δημιουργεί δεν έχουν τέλος. Καταφέρνει πάντα να απασχολεί και πολλές φορές τον “πνίγει” το δίκιο διότι δεν μπορεί να δεχτεί κάποια πράγματα τα οποία συμβαίνουν και θέλει να υπάρχει δικαιοσύνη όταν βρίσκεται σε μια ομάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 


O μισθοφόρος μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσω του Survivor 2022 και έμεινε γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και για τις κόντρες που εμφανίστηκαν μετά διάφορα σκηνικά. Η πιο γνωστή κόντρα και κάτι το οποίο δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει είναι οι τσακωμοί με τον Άρη Σοϊλέδη τον οποίο όπως έχει πει δε θέλει να βλέπει μπροστά του και δεν τον νοιάζει τι κάνει στη ζωή του.

  • Οι κόντρες που δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας άνθρωπος οποίος δεν μπορεί να δεχτεί πολλά πράγματα και μέσα στο παιχνίδι κατάφερε να έρθει σε ρήξη όλους σχεδόν τους παίκτες και για όλους είχε κάτι να πει. Σίγουρα η αφαγία και οι δυσμενείς συνθήκες προκάλεσαν υπερβολικά νεύρα αλλά υπήρξαν και στιγμές που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

Μια κόντρα που σίγουρα δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει είναι αυτή με τον Άρη Σοϊλέδη. Σύμφωνα με τον Τάκη ο ποδοσφαιριστής του έκανε “πόλεμο” διότι έχει δει πολλά και δε θέλει να αποκαλυφθούν. Μάλιστα, οι δυο τους κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου και από τότε δεν μπορεί να συγχωρέσει κάποια πράγματα.

Μια άλλη κόντρα ήταν με αυτόν και τον Κατσαούνη καθώς στον μεγάλο τελικό του Survivor, ο Τάκης ήθελε να πλησιάσει τον Στάθη Σχίζα και ο αγρότης δεν τον άφησε με αποτέλεσμα να υπάρξει μια ένταση.

Έχει τσακωθεί και με τη Σοφιάννα Αβραμάκη κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου και δεν μπόρεσε να κρατήσει την ένταση του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει. Έχει τσακωθεί και με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και με άλλους παίκτες ενώ στο Survivor All Star δεν έχει μείνει ήρεμος αφού επιλέγει να πει την άποψη του.

  • Οι έχθρες

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι σίγουρα η “νέμεσις” του Τάκη Καραγκούνια καθώς από τότε που ασχολήθηκε ο ένας με τον άλλο στο Survivor δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μια καλή κουβέντα και σε κάθε συμβούλιο οι εντάσεις ήταν ξεκάθαρες και φανερές. Oι δυο τους δεν μπόρεσαν ποτέ να τα βρουν και

Όταν οι δυο κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο συμβούλιο, επικράτησε πανικός και δεν μπόρεσε κανείς να τους συνεφέρει. Ο μισθοφόρος βγαίνοντας από το παιχνίδι συνέχισε να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή και να αναφέρεται σε αυτόν ως “ψεύτη”. Και ο Κατσαούνης είναι ένα πρόσωπο το οποίο δε θέλει να ξέρει και όλοι περιμένουμε να δούμε με ποιον άλλον θα αποκτήσει έχθρα.

  • Η “άγνωστη πρώην” και η κόρη

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη του Ραφαηλία η οποία είναι μια κούκλα και λατρεύει τον μπαμπά της. Ο μισθοφόρος και η μητέρα της μικρής μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά μιλούν με ένα μοναδικό σεβασμό ο ένας για τον άλλον και η ίδια τον στηρίζει.

Η πρώην σύζυγος του, Δήμητρα Κιτσάτη,μιλώντας στο παρελθόν για τον πρώην σύζυγό της είχε πει έως πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολλές αξίες και πως μπορεί να είναι οξύθυμος αλλά κρατά για λίγα λεπτά ο θυμός του.

  • Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Τάκη Καραγκούνια

  1. Έχει γεννηθεί στο Αίγιο
  2. Είναι 49 ετών
  3. Έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ
  4. Έχει πάρει 7 πρωταθλήματα στην πυγμαχία
  5. Έχει εργαστεί ως μισθοφόρος

Τσέκαρε και αυτά: