Τάκης Καραγκούνιας

O Τάκης Καραγκούνιας είναι σύμφωνα με τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα, ένας τοξικός παίκτης και δεν μπορούν να βρουν άκρη μαζί του καθώς φωνάζει διαρκώς και σκέφτεται μόνο πως μπορεί να νικήσει εκείνος σε ατομικό επίπεδο, και όχι σε συνολικό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι Μπλε ψήφισαν τον μισθοφόρο ως υποψήφιο προς αποχώρηση και από ότι φάνηκε δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση καθώς θεωρεί πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πως φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του Τάκη και ξεσπά σε κλάματα στην προσωπική της συνέντευξη ενώ οι περισσότεροι παίκτες στην καλύβα αντέδρασαν με φωνές όταν εκείνο ξεκίνησε να φωνάζει πάλι. Ο Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζει να υποστηρίζει τα δικά του και πάλι γίνεται χαμός.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες μπαίνουν σε ένα πολύ περίεργο στίβο μάχης όπου θα πρέπει να συνεργαστούν σε δυάδες και σύμφωνα με τα spoilers η ομάδα που χάνει είναι η Κόκκινη και θα πρέπει οι παίκτες να στείλουν ξανά στον τάκο πρόσωπα τα οποία ίσως είναι πολύτιμα για την ομάδα και τη συνέχεια της.

Έχουμε πολλά να δούμε στο νέο επεισόδιο για μια ακόμη φορά!

Τσέκαρε και αυτά: