Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει με τις φωνές του και με κάποιες συμπεριφορές που έχει επιδείξει να προκαλέσει κάποιες ταραχές σε συμπαίκτες του και ορισμένοι δεν δέχονται όσα λέει και κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο μισθοφόρος του Survivor All Star συμπεριφέρεται ορισμένες φορές σαν παιδί διότι δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του και οι Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος συζητούν για τη συμπεριφορά τους και για το γεγονός πως ρίχνει τις ψήφους του όπου εκείνος πιστεύει πως θα τον βοηθήσει να φτάσει πιο κοντά στο στόχο του.

Οι δυο παίκτες θεωρούν πως η συμπεριφορά του Τάκη δεν είναι καθόλου καλή και συζητούν για όσα έγιναν στην ψηφοφορία διότι θεωρούν πως δεν ψήφισε κανείς αγωνιστικά και ειδικά ο μισθοφόρος.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μπαίνουν στη μάχη καθώς μπροστά τους εμφανίζεται ένα πολύ σκληρό αγώνισμα το οποίο δε γίνεται να αγνοήσουν καθώς θα του φέρει πιο κοντά στο έπαθλο επικοινωνίας και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλουν πολύ όλοι τους και ειδικά ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος θέλει να μιλήσει με την κόρη του.

Τσέκαρε και αυτά: