Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει έντονο beef με τον συμπαίκτη του στην Μπλε ομάδα, Ηλία Γκότση και παρακολουθήσαμε σε ένα επεισόδιο την έντονη συζήτηση που είχαν για όλα συμβαίνουν στην καλύβα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η έντονη αντιπαράθεση οδήγησε στην ημερήσια “αποβολή” των δυο παικτών γιατί έπρεπε να ηρεμήσουν καθώς υπήρχε φόβος πως μπορεί να πιαστούν στα χέρια. Τι ήταν όμως, αυτό ου πραγματικά έκανε την παραγωγή να τους θέσει σε “διαθεσιμότητα”;

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό μας” και τον Νίκο Παρτσώλη, ο Τάκης Καραγκούνιας, αφού κατηγόρησε την Εύη Σαλταφερίδου για την κρυφή της δράση (κάτι το οποίο φέρεται να μην ισχύει), ξεκίνησε να κατηγορεί τον Ηλία Γκότση πως έχει κινητό, πως τρώει με πολλούς και διάφορους τρόπους και η παραγωγή έπρεπε να ερευνήσει το ζήτημα με σωστό τρόπο και να δει αν ευσταθούν οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο μισθοφόρος.

Κατηγορεί τον Ηλία Γκότση για πράγματα τα οποία δε συμβαίνουν και έτσι, η παραγωγή αποφάσισε να του επαναφέρει στο παιχνίδι και αναμένεται να τους δούμε στο συμβούλιο της Πέμπτης 23/3.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε πολλά να δούμε ακόμη γιατί θα γίνουν και αλλαγές στις ομάδες!

Τσέκαρε και αυτά: