Ταλιατέλες: Μια άλλη πικάντικη συνταγή η οποία περιλαμβάνει καταπληκτικά ζυμαρικά, πιπέρι με καβούρι και γαρίδες.

Ένα πιάτο το οποίο εκτός από όμορφο οπτικά, αξίζει να το δημιουργήσετε για τα αγαπημένα σας άτομα!

ad

Ανεβάστε και εσείς τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας #chefkate και #citynowgr και θα ρίξουμε μια ματιά! Εννοείται πως θα ανεβάσουμε και τις αντίστοιχες συνταγές! Τι μας πέρασες;

Συστατικά

Για 2 μερίδες

  • 300 γρ. ταλιατέλες
  • 6 tiger γαρίδες (μεγάλες)
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1\2 τσίλι ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο μαιντανό
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2 χούφτες αρακά
  • 1 κονσέρβα καβούρι
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

 

  • Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό που βράζει.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τσίλι και το μαϊντανό.
  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες. Αφήστε να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές πριν αφαιρέσετε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας.
  • Ρίξτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τσίλι στο ίδιο τηγάνι με λίγο βούτυρο και αφήσετε να μαλακώσουν.
  • Ρίξτε τα μπιζέλια και το καβούρι και στη συνέχεια, αλάτι και πιπέρι. Ρίξτε το λευκό κρασί και αφήστε το να μαγειρευτεί και να εξατμιστεί.
  • Στη συνέχεια στραγγίστε τα μακαρόνια και ρίξτε τα στο τηγάνι. Ανακατέψτε καλά.

Enjoy babes!

Chef Kate!