Ταλιμπάν

Περήφανοι είναι οι Ταλιμπάν καθώς παρουσίασαν το πρώτο τους αυτοκίνητο και θυμίζει πολύ τα οχήματα τα οποία δημιουργούν μεγάλες εταιρείες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Tριάντα μηχανικοί από το Αφγανιστάν κλήθηκαν για να δημιουργήσουν το μαύρο, αγωνιστικό αυτοκίνητο και οι πρώτες εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Για πέντε περίπου χρόνια κράτησε η δημιουργία του οχήματος και πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πώς θυμίζει μια Bugatti.

To αυτοκίνητο των Ταλιμπάν ονομάζεται Mada 9 και ο κινητήρας φέρεται να προέρχεται από το όχημα της Τoyota Corolla Hatchback.

Οι άνδρες που ανέβηκαν στην εξουσία του Αφγανιστάν και έχουν μηδενίσει τα δικαιώματα των γυναικών είχαν δρομολογήσει τη δημιουργία του οχήματος προτού ανέβει στην εξουσία και δεν αποκλείεται να βάλουν και ηλεκτρικό κινητήρα στο όχημα.

Το όχημα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στον κόσμο στην Ντόχα στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε, μπορεί κανείς να δει τον ενθουσιασμό που έχουν και πολλοί θέλουν να μπουν μέσα σε αυτό και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του.

Το αγωνιστικό αμάξι θεωρείται πρωτότυπο και δεν έχουν προχωρήσει στην παρασκευή πολλών οχημάτων διότι δεν μπορούν να τα διαθέσουν ακόμη προς πώληση!

Τσέκαρε και αυτά: