Η Τάμτα είναι κυριολεκτικά fashion icon και το αποδεικνύει συνέχεια.

Η γνωστή Ελληνίδα σταρ της pop μουσικής, Τάμτα, απολαμβάνει να φωτογραφίζεται συχνά και να αναρτά αρκετό φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά το pop είδωλο μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από τη φωτογράφιση που έκανε με αφορμή το λανσάρισμα του νέου αρώματος του γνωστού οίκου “Mugler”.

View this post on Instagram

Πολλές φορές συνδέω ανθρώπους και καταστάσεις με μυρωδιές… νομίζω σε πολλούς συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι το άρωμα που επιλεγούμε μας κάνει ξεχωριστούς και αναδύει στοιχεία της προσωπικότητας μας. Έτσι, για εμένα η μυρωδιά είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Είναι βασικό και για το πώς αισθανόμαστε οι ίδιοι αλλά και πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Το Angel Nova; Για εμένα ταυτόσημο με την γυναικεία τόλμη… αυτή που αναδύεται απο κάθε κύτταρο και παρακινεί την γυναίκα να κάνει το όνειρο της πραγματικοτητα! @muglerofficial #angelonova #believeindreams 📷 @kynthiakindeli

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Η Τάμτα φόρεσε ένα μαύρο haute couture φόρεμα από τον οίκο που κατέφθασε στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για εκείνη για τις ανάγκες του λανσαρίσματος.