Ο καταξιωμένος σεφ Νικόλας Καρβέλας δημιουργεί μία μοναδική συνταγή για τάρτα μελιτζάνας με βασιλικό και παρμεζάνα.
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 1 αυγο
- 250 γρ αλευρι μαλακο
- 160 γρ βούτυρο σε κύβους
- 1 κουταλια του γλυκου αλάτι
- 1 κουταλια της σούπας νερό
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ - 100 γρ ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 μελιτζάνες φλάσκες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 μάτσο βασιλικό
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- 200 γρ παρμεζάνα
- 2 αυγά
- Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ