Τάσεις

Πολλές είναι οι celebrities oι οποίες επιλέγουν τις τάσεις που δημιουργούν οι στιλίστες και οι οίκοι μόδας, για να κυκλοφορήσουν στους δρόμους μεγάλων πόλεων όπως είναι η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Ο φετινός χειμώνας “προστάζει” συγκεκριμένα looks και βλέπουμε διάσημα μοντέλα όπως η Gigi και η Bella Hadid να βγαίνουν για φαγητό και για τα ψώνια τους, φορώντας ρούχα και αξεσουάρ τα οποία σίγουρα θα ήθελες και εσύ στην ντουλάπα σου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι φετινές τάσεις στον χώρο της μόδας είναι πολλές, όμως τα it girls που μετρούν καθημερινλα χιλιάδες followers επιλέγουν να φορέσουν πράγματα τα οποία θέλεις και εσύ να φορέσεις ή φοράς ήδη!

#1. Sneakers 

Τα αθλητικά παπούτσια παραμένουν στις top προτιμήσεις των celebrities και δε σταματούν να φορούν άνετα παπούτσια για να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Μάλιστα, πολλές όπως η Kylie Jenner και η Kim Kardashian τα φορούν για να κάνουν διάφορα πράγματα όπως ένα χαλαρό brunch ή βόλτες στους δρόμος του LA.

#2. Loose δερμάτινα μπουφάν 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna Daily (@rihannadaily)

Τα γνωστά biker jackets αναβαθμίζονται τη φετινή σεζόν και celebs όπως η Rihanna επιλέγουν να φορέσουν τη loose εκδοχή τους η οποία είναι πιο χαλαρή αλλά πολύ στιλάτη! Τα leather jackets αλλάζουν, γίνονται πιο “φουσκωτά” και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

#3. Power suit – Κοστούμι 

Μια μεγάλη τάση είναι το λεγόμενο “power suit”! To κοστούμι με τις αυστηρές γραμμές είναι αυτό που έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τα λαμπερά φορέματα σε πολλά “κόκκινα χαλιά” όπως και σε λαμπερά events και οι celebrities το λατρεύουν γιατί είναι άνετο, σέξι και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους! Οι περισσόετροι στιλίστες επιλέγουν το κλασικό παντελόνι και το blazer ενώ μέσα από το σακάκι φοριούνται απλά crop tops ή ένα πολύ σέξι σουτιέν.

Τσέκαρε και αυτά :

Λέων 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Βασίλισσα Ελισάβετ : Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο