Τάσος Σοφρωνίου

O Τάσος Σοφρωνίου είναι ένας άνθρωπος της μόδας ο οποίος αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα του στο Παρίσι και επιστρέφει στην Ελλάδα όπου και θα τον δούμε να κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο νέο κύκλο του GNTM!

 

Ο στιλιστας, φωτογράφος αλλά και art director είναι ένα από τα πρώτα “στελέχη” του GNTM καθώς τον είχαμε γνωρίσει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων που είχε προβληθεί στον ANT1 πριν από αρκετά χρόνια όπου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Χριστόφορος Κοντέντος ήταν στην κριτική επιτροπή!

Περιπετειώδης, καλόγουστος, με καριέρα στο εξωτερικό, ο Τάσος Σοφρωνίου φέρνει στο νέο κύκλο του GNTM κάτι διαφορετικό αφού ξέρει πολύ καλά τι ζητά η αγορά αυτή τη στιγμή και ποια μοντέλα μπορούν να κάνουν καριέρα!

O στιλίστας με τις τεράστιες γνώσεις στη μόδα, είχε αφήσει την Ελλάδα και μετακόμισε στη Φλορεντία όπου και δίδαξε σε ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια μόδας, στη Polumoda, και έπειτα μεταφέρθηκε στο Παρίσι όπου και συνεχίζει να κάνει δουλειές αλλά για λίγο καιρό θα τον έχουμε στην Ελλάδα.

Έχοντας εφόδιο τις γνώσεις του και τη μεγάλη εμπειρία του, ο στιλίστας ο οποίος έχει βρεθεί και στη θέση του fashion editor, θέλει να δει στο GNTM πολύ ωραία παιδιά και ξέρει πως πρέπει να υπηρετηθεί η ιδέα ότι κάνει μια εκπομπή μόδας και πως θα καταφέρει με τους υπόλοιπους να κάνουν το καλύτερο.

Στο Παρίσι ζει τα τελευταία 11 χρόνια και επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρει το επόμενο Next Top Model!

Είναι έτοιμος για όλα και περιμένουμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει!

Τσέκαρε και αυτό : Λίντα Εβανγκελίστα : Μιλά για τα looks της