Τάσος Ξιαρχό Φάρμα

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα: Σίγουρα αυτή την είσοδο στο συγκεκριμένο μάλιστα reality δεν την περίμενε κανείς, αλλά θα το δούμε κι αυτό σύντομα στους δέκτες μας. 

Ο Τάσος Ξιαρχό γεννήθηκε στο Μενίδι Αττικής και ήταν ένας από τους πρώτους άντρες χορευτές με τακούνια στην Ελλάδα.

Έγινε γνωστός όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στη Μάντισσα και το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ στο Youtube. Οι καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί είναι δεκάδες και μερικοί απο αυτούς είναι η Κόνι Μεταξά, η Τάμτα και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα.

Έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards, ενώ έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

 

Ο Τάσος Ξιαρχό Φάρμα λατρεύει τη φύση και τις βόλτες στα βουνά της Πελοποννήσου όπου εκεί ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του. Αγαπάει τα ζώα αλλά όπως ο ίδιος εξομολογείται δεν τα πάει καλά με τα ζουζούνια, ενώ δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι στη Φάρμα που θα μπορούσε να τον δυσκολέψει.

Θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, που όμως μπορεί να γίνει οξύθυμος. Δε διστάζει, μάλιστα, να δηλώνει ανοικτά τη σεξουαλικότητά του και να εκφράζει την άποψή του ακόμη και αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις.  Ο Τάσος μπαίνει στη «Φάρμα» με διάθεση να ξεδιπλώσει το ταλέντο και την προσωπικότητά του, να ταράξει τα νερά και φυσικά να κερδίσει.