Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να αράξει σε ένα μαγαζί για φαγητό με μια φίλη του και να απαθανατίσει μια γυναίκα χωρίς την άδεια της, την ώρα που απολάμβανε την έξοδο της.Όλα οκ μέχρι εδώ!

Ο χορογράφος όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει τον εξτρίμ αυθορμητισμό του και επέλεξε να αναφερθεί στα κιλά της γυναίκας, και πιο συγκεκριμένα είπε πως του έχουν μάθει από μικρό πως οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά δεν μπορούν να φορούν ρούχα με οριζόντιες ρίγες. Αυτή είναι η είδηση λατρεμένα μου πλασματάκια!

Πάμε λοιπόν στην άποψη!

Τα τελευταία δυο χρόνια έχει αλλάξει πολύ η ζωή μας! Κορονοϊός, εμβόλια, πρώην που θέλουν να επιστρέψουν, νέοι γκόμενοι που μας κάνουν τη ζωή μαρτύριο και νέες λέξεις όπως η “γυναικοκτονία”, έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και ενώ θα περίμενε κανείς, πως τα μυαλά θα αρχίσουν να αλλάζουν και να γίνονται πιο ευαίσθητα απέναντι στους ανθρώπους και πως όλοι μας θα καταφέρουμε να βγάλουμε από τη ζωή μας κάθε τι τοξικό και κακό, ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να μας υπενθυμίσει πως η κοινωνία έχει πολλή δουλίτσα να κάνει ακόμη.

Ο Τάσος – φοβερός χορευτής, χορογράφος και performer (το ταλέντο το αναγνωρίζουμε, γιατί είμαστε δίκαιοι άνθρωποι), έχει δηλώσει κατά το παρελθόν πως έχει περάσει δύσκολα χρόνια και πως ο ίδιος έχει υποστεί bullying. Βέβαια, θα μου πεις πως δεν είναι απαραίτητο ένας άνθρωπος που έχει βιώσει δύσκολες στιγμές, πως δε θα γίνει όπως ακριβώς ο θύτης αλλά αυτό είναι πιο βαθιά συζήτηση που πρέπει να γίνει παρουσία ειδικού.

Ο χορογράφος είναι μια προσωπικότητα που του αρέσει να προκαλεί! Ξέρει πολύ καλά τι να πει και τι να κάνει για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Αλλά αυτή τη φορά δεν έθιξε κάποιο μοντέλο του GNTM, ή την κολλητή του. Έθιξε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζει και μάλιστα τον απαθανάτισε χωρίς τη θέληση του γιατί πολύ απλά δε γούσταρε να βλέπει τις οριζόντιες ρίγες πάνω σε ένα σώμα το οποίο δεν πληρεί τα δικά του στάνταρς. Και αυτό είναι λυπηρό. Και το χειρότερο όλων; Ζήτησε συγνώμη λέγοντας πως έχει εξτρίμ αυθορμητισμό! Από πότε βαφτίζουμε την αγένεια και την έλλειψη σεβασμού “εξτρίμ αυθορμητισμό” δεν ξέρω! Κύριε Μπαμπινιώτη, απαιτώ μια απάντηση!

 

Ο κ.Ξιαρχό, επέλεξε να απαθανατίσει μια κοπέλα που δεν τον ενόχλησε πουθενά και για κανένα λόγο! Το πρόσωπο μιας κοπέλας έγινε viral χωρίς να το θέλει εκείνη και για όλους τους λάθος λόγους! Πολλά site και λογαριασμοί έπαιξαν το πρόσωπο της χωρίς εκείνη να το εγκρίνει! Γιατί εσείς επιλέξατε να διαφημίσετε τα κιλά της!

Μα καμία ντροπή πια; Μόνο και μόνο επειδή θέλατε να κοροϊδέψετε με τη φιλεναδίτσα σας ένα άτομο που δεν διαθέτει αναλογίες μοντέλου! Αν και τελευταία φορά που τσέκαρε, η Ashley Graham είναι μια γυναίκα με πλούσια τα ελέη και εξαργυρώνει μεγάλα ποσά από Versace και άλλους οίκους.

Κ.Ξιαρχό κανείς δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Κανείς δε νοιάζεται για τη δική σας συγνώμη και κανείς δεν πιστεύει πώς η άποψη σας για τα σώματα των ανθρώπων είναι σημαντική.

Έχετε κάθε δικαίωμα να λέτε αυτό που πιστεύετε γιατί ζούμε σε δημοκρατική χώρα, αλλά όταν θα προσβάλλετε με τέτοιο παραβατικό τρόπο έναν άνθρωπο επειδή φόρεσε οριζόντια ρίγα και γουστάρει να έχει όσο κιλά γουστάρει πάνω του, τότε η “τιμωρία” σας αξίζει. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος σας κάνει τεράστια χάρη που ασχολείται μαζί σας, γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη κατέβει ο λογαριασμό σας και να μη γίνεται καμία αναφορά στο όνομα σας. Αλλά ίσως είναι καλό αυτό που γίνεται, μπας και ξυπνήσουν άλλοι!

Αυτή τη φορά δεν μπορείτε να πείτε πως κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα σας και πως κάποιος θέλει να δημιουργηθεί ίντριγκα! Αυτή τη φορά είστε 100% υπεύθυνος για αυτό που έγινε. Εσείς και πολλοί άλλοι όταν έχετε high διάθεση επιλέγετε να κάνετε πράγματα τα οποία πλέον δεν είναι αποδεκτά. Θα μου πεις “γίνονται αυτά” αλλά καλό θα ήταν να μη γίνονται! Και ελπίζω να υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους κάνετε παρέα που θα σας εξηγήσουν τη σοβαρότητα του θέματος. Γιατί ένα poll στο Instagram για να ρωτήσετε τους followers αν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο, δεν είναι κάτι σοβαρό! ΕΕΕΕ;

Στο μόνο που δε θα συμφωνήσω με τον κόσμο είναι στις κατάρες και στις απαράδεκτες κουβέντες που χρησιμοποιεί, διότι έτσι υποβιβάζουν το θέμα. Το ζήτημα στην υπόθεση είναι να σταματήσει αυτό που κάνατε εσείς… Το απαράδεκτο body shaming, οι αναφορές σε ανθρώπους που διαθέτουν μια διαφορετική όψη, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους με μπλε μαλλιά και χιλιάδες piercinγ και γενικότερα όλον τον κόσμο που νιώθει ωραία με αυτά που κάνει για εκείνον.

Επιτέλους, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν όπως θέλουν και κοιτάξτε την καμπούρα σας!

Κάνε μας τη χάρη, λοιπόν, Τάσο και ας ελπίσουμε πώς την επόμενη φορά θα μιλήσεις μέσω της δουλειά σου και όχι μέσω ανάρμοστων αναρτήσεων!

@stylefreakalex