Τατιάνα Χαρτάτι

Η Τατιάνα Χαρτάτι είναι μια από τις γυναίκες που έχουν μπει στο σπίτι του MasterChef και έχει στόχο να κυνηγήσει το όνειρο της στη μαγειρική!

Η νέα παίκτρια μπήκε στο ριάλιτι μαγειρικής με ένα απίστευτο χαμόγελο και κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των κριτών με τη θετική της ενέργεια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την νέα παίκτρια:

#1. Είναι 53 ετών!

#2.Κατάγεται από την Ινδονησία

#3.Η κόρη της είχε λάβει μέρος στο MasterChef Junior

#4.Είναι μια γυναίκα της οποία το χαμόγελο δε φεύγει από τα χείλη της και είναι πάντα ευδιάθετη.

#5.Είναι επιχειρηματίας και είναι στην Ελλάδα 18 χρόνια!

Η Τατιάνα Χαρτάτι ετοίμασε για τους κριτές στις οντισιόνς ρύζι τηγανητό με κοτόπουλο και οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το πιάτο της με αποτέλεσμα να την περάσουν στην επόμενη φάση και πλέον είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να της είπε “όχι” στην αρχή αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που της είπε το τελικό “ναι” για να μπορέσει να προχωρήσει καθώς του άρεσε η θετική της ενέργεια και κατάφερε να προχωρήσει στον διαγωνισμό!

Οι παίκτες του MasterChef είναι αποφασισμένοι αν πετύχουν τα καλύτερα μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό και θέλουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με όλα όσα πιάτα θα ετοιμάσουν αλλά δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες κόντρες και κάποιες ίντριγκες οι οποίες θα έχουν ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να τις δούμε! Πάντως, η συγκεκριμένη παίκτρια θα φέρει έναν άλλο αέρα διότι είναι πολύ ιδιαίτερη και χαμογελά διαρκώς! Θέλει να δώσει αγάπη και στα πιάτα της, με αποτέλεσμα να την κάνει αμέσως συμπαθή ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις!

Ανυπομονούμε να τη δούμε στα επόμενα επεισόδια!