Τατουάζ στα μάτια

Μια γυναίκα ήθελε να κάνει τατουάζ στα μάτια και αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία, συνειδητοποίησε πως άρχισε να χάνει την όραση της και πλέον είναι τυφλή.

ad

Η Ανία Πέτερσον είναι μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο πέντε παιδιά και παράλληλα σπουδάζει ως φοιτήτρια νομικής. Η εμφάνιση της είναι πολύ ιδιαίτερη και έχει δηλώσει φαν των περίεργων παρεμβάσεων στο σώμα της, αφού έχει κόψει και τη γλώσσα της για να θυμίζει φίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γυναίκα ήθελε να κάνει τατουάζ στα μάτια και να χρωματίσει τους βολβούς της με μοβ χρώμα για να φαίνονται ακόμη πιο έντονα αλλά δε άκουσε την κόρη της η οποία την προειδοποιούσε για πιθανές επιπλοκές.

“Δεν έχω όραση 20/20 πλέον. Από απόσταση, δεν μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά των προσώπων.Αν δεν είχα κάνει τατουάζ στα μάτια μου, δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Ακόμα και σήμερα ξύπνησα με έντονα πρηξίματα στα μάτια μου. Και αυτό είναι επικίνδυνο”, δήλωσε .

Η γυναίκα είχε ξεκινήσει να κάνει τατουάζ από το 2020 στα μάτια της και το δεξί της μάτι ήταν το πρώτο που δέχτηκε τον χρωματισμό που επέλεξε.

Έχει μετανιώσει για αυτό που έχει κάνει και συμβουλεύει τον κόσμο να μην προβεί σε μια τέτοια κίνηση!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Ρομά : Ο πυροβολισμός του 16χρονου και οι καταστροφές

Χριστούγεννα 2022 : Πώς να κάνεις ένα καλό πάρτι

 

Ad