Ταξίδι με αεροπλάνο

Ταξίδι με αεροπλάνο : Πολλοί από εμάς επιλέγουμε να κάνουμε διακοπές χρησιμοποιώντας το γνωστό… πετούμενο μέσο έτσι ώστε να βρεθούμε σε προορισμούς που έχουμε επιλέξει να επισκεφτούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Συνήθως είναι ένας πολύ γρήγορος και σχετικά οικονομικός τρόπος (ανάλογα πότε θα κλείσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια) και καθημερινά χιλιάδες κόσμος βρίσκεται στα αεροδρόμια του κόσμου με σκοπό να ταξιδέψει.

 

Αν είσαι από τα πλάσματα που κουράζονται όταν έχουν ταξίδι με αεροπλάνο, σου έχουμε κάποια tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να γίνει πιο ευχάριστο και να μην γκρινιάζεις κάθε φορά!

Πάμε να τα δούμε: 

#1. Ντύσου άνετα! 

Βάλε μια φόρμα, ένα κολάν και αθλητικά παπούτσια! Δεν χρειάζεται να φορέσει το πιο στιλάτο φόρεμα ή κοστούμι για να ταξιδέψεις!

#2. Διάλεξε τη θέση σου 

Προτού κλείσεις το εισιτήριο σου έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις τη θέση σου! Κάποιες εταιρείες χρεώνουν λίγα χρήματα παραπάνω αλλά αξίζει!

#3. Πάρε ένα βιβλίο 

Είναι η ιδανική ευκαιρία για να διαβάσεις ένα βιβλίο το οποίο ήθελες! Θα σε διασκεδάσει και θα ξεχαστείς.

#4. Μη φορέσεις φακούς επαφής 

Οι φακοί επαφής έχουν την τάση να “ξεραίνονται” όταν τους φοράμε πολλές ώρες. Φόρα τα γυαλάκια σου και θα είσαι πιο ξεκούραστος/η.

#5. Πάρε ένα μαξιλάρι λαιμού 

Θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και θα είσαι χαλαρός/ή!

#6.Πάρε νερό μαζί σου 

Δυστυχώς, δεν μπορείς να περάσεις από τον έλεγχο μπουκαλάκια με νερό, αλλά μπορείς να πάρεις ένα μπουκάλι στα μαγαζιά που έχει ένα αεροδρόμιο προτού επιβιβαστείς.

#7.Τουαλέτα στο αεροδρόμιο 

Η τουαλέτα στο αεροπλάνο δεν είναι ότι καλύτερο! Πιες νερό και άλλα υγρά ενώ περιμένεις να επιβιβαστείς και επέλεξε να κάνεις τη δουλειά σου σε μια τουαλέτα στο αεροδρόμιο!

Τσέκαρε και αυτά: