Ταξίδι στο διάστημα

Ένα ταξίδι στο διάστημα , ίσως, να είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουν από την πλήξη μας αφού – αστρολογικά τουλάχιστον – βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δύσκολη πανσέληνο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η εταιρεία Space Perspective είναι έτοιμη να κάνει τα πρώτα της ταξίδια μέσα στο 2023 και το “διαστημικό μπαλόνι” , το Spaceship Neptune, θα βρεθεί στην στρατόσφαιρα μαζί με κάποιους τυχερούς επιβάτες που πλήρωσαν αρκετά χρήματα για να θαυμάσουν τον πλανήτη Γη από ψηλα.

Οι Jane Poynter και Taber MacCallum, δημιούργησαν την εταιρεία και στόχος τους είναι να γίνονται ταξίδια στο διάστημα με οικολογικό τρόπο.

Ο “Ποσειδώνας” είναι το διαστημόπλοιο το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να είναι βιώσιμο και ασφαλές κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Αποτελείται από ένα “μπαλόνι” και οι χώροι του θυμίζουν κανονικά διαμέρισμα.

Το “διαμέρισμα ” που διαθέτει το διαστημόπλοιο δεν αποχωρίζεται το σύστημα πτήσης και παραμένει στερεωμένο στο Space balloon και δημιουργείται μια ήπια πτήση.

Η βάση του διαστημόπλοιου είναι ένα πλωτό διαστημοδρόμιο στη Φλόριντα και το ταξίδι στο διάστημα ξεκινά από την πλατφόρμα αυτή.

Η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερα από 1000 εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 125.000 δολάρια και για να μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιος τη θέση του θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 1.000 ευρώ!

Τσέκαρε και αυτά :

Αιγόκερως 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama