Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023 : Ο καιρός ανοίγει σιγά-σιγά, η Άνοιξη θα αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της και καταλαβαίνεις πως έχουμε διάθεση να πάμε σε άλλα μέρη και να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς και ανθρώπους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Yπάρουν πολλοί προορισμοί στους οποίους μπορείς να βρεθείς μέσα σε λίγες ώρες, απλά κλείνοντας ένα αεροπορικό εισιτήριο και κάνοντας κράτηση σε κάποιο air bnb για να έχεις ένα δωμάτιο βρε πουλάκι μου και να μπορείς να χαλαρώσεις!

Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλά απίθανα μέρη στα οποία μπορείς να μεταφερθείς και σου έχουμε κάποιες ιδέες αν σκέφτεσαι πως θα αρχίσεις τα ταξίδια 2023 σύντομα!

#1.Κροατία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CROATIA (@croatia)

Η Κροατία είναι μια πλούσια χώρα η οποία προσφέρει στους ταξιδιώτες εξαιρετικές διακοπές. Θα βρεις πολλές διαφορετικές όψεις της φύσεις στις πόλεις της καθώς έχει πολλά δάση, βουνά, παραλίες άγριας ομορφιάς.

Κάνε μια βόλτα στην πόλη του Ζάγκρεμπ, χαλάρωσε και κάνε βόλτες στα υπέροχα πάρκα! Απόλαυσε την γαστρονομία στα εστιατόρια!

#2.Πορτογαλία

Η Πορτογαλία βρίσκεται στο πόντιουμ με τις πόλεις που έχουν αναζητήσει οι περισσότεροι τους τελευταίους μήνες και είναι ο δεύτερος πιο hot προορισμός για να επισκεφτείς το 2023. Τσέκαρε τον 1ο προορισμό εδώ!

Η χώρα έχει αναγνωριστεί για την ομορφιά των τοπίων της, τη γαστρονομία της, την πλούσια ιστορία της και τις φανταστικές παραλίες της!

#3.Ισπανία

Οι ομορφιές της Ισπανίας είναι πολλές :οι παραλίες στην Τενερίφη, η Σαγκράντα Φαμίλια στην Βαρκελώνη, το Καμίνο Ντελ Ρεί στη Μάλαγα, τα πολλά ισπανικά χωριά όπως είναι το Κουντιλέρο. Και όλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Βάλε στη λίστα σου τις επισκέψεις στα κάστρα, στις παραλίες, στα εστιατόρια αλλά και στα τάπας μπαρ και σίγουρα θα ανακαλύψεις πως άξιζε η επίσκεψη σου στη συγκεκριμένη χώρα.

Τσέκαρε και αυτά: