Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023 : Όλοι μας θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέσα στη νέα χρονιά και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι έτσι ώστε να τα κάνουμε σωστά και να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής και πρέπει να τα κάνουμε διότι ανακαλύπτουμε νέα πράγματα και νέες κουλτούρες που μας “ανοίγουν” το μυαλό! Αλλά συχνά κάνουμε λαθάκια τα οποία μπορούμε να διορθώσουμε με τη νέα χρονιά.

Ποια είναι τα tips τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσεις και να κάνεις σωστά τα ταξίδια 2023:

#1.Προετοιμασία ταξιδιού 6 εβδομάδες νωρίτερα 

Μην αφήνεις τα πάντα τελευταία στιγμή! Οργάνωσε τα ρούχα σου, τα πράγματα που θέλεις να πάρεις μαζί σου και αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, ζύγισε τα για να μην ξεφύγεις από τα ότι και πληρώνεις στο αεροδρόμιο τα “μαλλιά της κεφαλής σου”.

#2.Αποθήκευσε τα μέρη που βλέπεις στο Instagram και αφορούν τον προορισμό σου 

Κάνε μια αναζήτησή στο Instaram , το μέρος που θέλεις να επισκεφτείς! Πολλές εικόνες θα σου δείξουν ενδιαφέροντα μαγαζιά και αξιοθέατα τα οποία μπορείς να επισκεφτείς! Αποθήκευσε τις εικόνες και μόλοι φτάσεις στον προορισμό, τότε μπορείς να τα βάλεις στον χάρτη και να τα επισκεφτείς!

#3.Ένα backpack θα σε σώσει! 

Όταν κάνουμε διακοπές, ξεχνάμε την άνεση μας και νομίζουμε πως όλες μας οι τσάντες είναι ιδανικές για εξορμήσεις! Γλίτωσε χρόνο και κόπο, και πάρε μαζί σου μόνο ένα backpack το οποίο θα χωρά τα πάντα και θα μπορείς να το “κυκλοφορείς” παντού!

#4.Κλείσε δωμάτιο σε κατάλυμα που έχει επιστροφή χρημάτων 

Πολλά μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και ίσως έχεις την ευκαρία να επισκεφτείς μέρη στα οποία δεν έχει κλείσει δωμάτιο! Επέλεξε ένα κατάλυμα το οποίο σου επιστρέφει τα χρήματα σου αν αποφασίσεις να ακυρώσεις γιατί θέλεις να επισκεφτείς μια άλλη πόλη!

#5.Κλείσε δραστηριότητες προτού ταξιδέψεις 

Πολλοί από εμάς κάνουμε το λάθος να πηγαίνουμε σε μουσεία και σε άλλες δραστηριότητες μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας. Και αυτό είναι λάθος διότι μπορείς να βρεις πιο οικονομικά εισιτήρια online προτού ταξιδέψεις και να γλιτώσεις χρήματα!

Τσέκαρε και αυτά :

The Crown : Η σκηνή που “πάγωσε” τους ηθοποιούς

Διακόσμηση : Τα trends για το 2023