Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023 : Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς στον κόσμο είναι το Μπαλί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βάλει τον συγκεκριμένο προορισμό στη bucket list τους αφού είναι απλά συγκλονιστικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το Μπαλί είναι ένας προορισμός ο οποίο φαντάζει ονειρικός και όλοι μπορούμε να βρεθούμε κάποια στιγμή σε αυτόν καθώς υπάρχουν πακέτα τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά ή να κάνεις τη δική σου ψαχτική και να τα κλείσεις όλα μόνος σου! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση.

Το Μπαλί είναι νησί της Ινδονησίας και ο τουρισμός είναι μια από τις βασικές πηγές της οικονομίας του νησιού διότι ο κόσμος θέλει να ανακαλύψει τα τοπικά δάση του, τους πανέμορφους καταρράκτες και να κάνε βόλτες με τους ελέφαντες που είναι πολύ φιλικοί.

Στο 8Κ βίντεο θα απολαύσεις τις υπέροχες εικόνες και τα πανέμορφα τοπία τα οποία διαθέτει το συγκεκριμένο νησί και ίσως σε ψήσει για να γίνει ένα από τα ταξίδια 2023!

Μπορείς να κάνεις ένα τσεκάρισμα για εισιτήρια σε γνωστές πλατφόρμες ενώ υπάρχουν και καταλύματα αλέσω του air’b’nb τα οποία είναι ιδανικά για να περάσεις μια εβδομάδα σε αυτό το μέρος!

Τσέκαρε και αυτά: