Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023 : Υπάρχει ένα νησί στις Μπαχάμες το οποίο μπορεί να νοικιάσει κάποιος μέσω της γνωστής πλατφόρμας Airbnb και να απολαύσει μοναδικές διακοπές μακριά από όλους και από όλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν ονειρεύεσαι ησυχία, αμμουδιές με χρυσαφί χρώμα και ηρεμία τότε το Μusha Cay είναι το μέρος που θέλεις να βρίσκεσαι!

Βρίσκεται στις Μπαχάμες, περιτριγυρίζεται από φοίνικες και έχει μόλις πέντε σπίτι στα οποία μπορεί να μείνει όποιο ενδιαφέρεται! Και στην τελική μπορεί κάποιος να τα νοικιάσει και να μείνει σε όλα με τους φίλους του.

Το μόνο που θα πρέπει να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος είναι πως θα πρέπει να καταβάλλει 50.000 ευρώ τη βραδιά για την παραμονή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Musha Cay (@mushacayarchipelago)

Ταξίδια 2023 – Τα πέντε σπίτι είναι διαφορετικά μεταξύ τους και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε αυτά μέσω της γνωστής πλατφόρμας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Musha Cay (@mushacayarchipelago)

Μάλιστα στο νησί υπάρχει και προσωπικό το οποίο θα εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς ενώ δε θα χρειαστεί κανένας επισκέπτης να σηκώσει τομικρό του δαχτυλάκι αφού όλα θα τα έχει στο χέρι.

Πρόκειται για έναν πανάκριβο προορισμό τον οποίο έχουν επιλέξει πολλοί celebrities κατά καιρούς και οι παροχές είναι πολλές και απλησίαστες!

Τσέκαρε και αυτά: