Ταξίδια

Τα ταξίδια πάντα καταφέρνουν να μας ανανεώσουν, μας φέρουν έμπνευση και να μας χαλαρώσουν! Για αυτό είναι σημαντικό, μια φορά στο τόσο να κάνουμε κάποιο trip ακόμη και αν είναι μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα ή από την πόλη που ζούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURIVOR ΕΔΩ 

Η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη και αν ζεις σε αυτή, ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις για να διασκεδάσεις! Αλλά υπάρχουν μερικές φορές που χρειάζεσαι εσύ, όπως και όλοι μας, το λεγόμενο “city break” το οποίο είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμενα στη Βρετανία.

Στην ουσία πρόκειται για ολιγοήμερες ή μονοήμερες εξορμήσεις σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στην πόλη σου και εμείς σκεφτήκαμε δυο μέρη τα οποία είναι ιδανικά για να αποδράσεις από την Αθήνα!

#1.Καλαμάτα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Η πόλη που βρίσκεται περίπου 2,5 ώρες από την Αθήνα σε περιμένει για να την ανακαλύψεις! Το κέντρο της είναι εξαιρετικό, έχει εκπληκτικά μαγαζιά για φαγητό και μπορείς να απολαύσεις τις βόλτες σου τρώγοντας παγωτό ή πίνοντας το καφεδάκι σου στο μικρό λιμάνι!

#2.Ναύπλιο 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit_Nauplio (@visitnauplio)

Μια πολύ κλασική αλλά αγαπημένη επιλογή που όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από την ένταση της πόλης και είναι ένα από τα μικρά ταξίδια που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να ξεσκάσεις.

Ταβερνάκια, καφετέριες, όμορφα σοκάκια και χαλαρές στιγμές 1,5 περίπου από την Αθήνα!

Τσέκαρε και αυτά: