Ταξίδια με αυτοκίνητο

Ταξίδια με αυτοκίνητο :Πολλοί από εμάς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμη τον καλοκαιρινό προορισμό που θέλουμε να επισκεφτούμε και μπαίνουμε στη διαδικασία να πιεστούμε έτσι ώστε να βρούμε εισιτήρια, να τα κλείσουμε και να έχουμε εξασφαλισμένη μια θέση στο καράβι ή το αεροπλάνο!

Αλλά έχεις σκεφτεί πως υπάρχουν φοβεροί προορισμοί για καλοκαιρινές διακοπές, όπου μπορείς να πας με το αυτοκίνητο σου! Εμείς διαλέξαμε τρεις από τους αγαπημένους μας και στους προτείνουμε!

Ποιοι είναι αυτοί οι προορισμοί; Ας μάθουμε!

#1. Λευκάδα

Το νησί που περιμένει εσένα και το όχημα σου, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις άλλο μέσο για να φτάσεις σε αυτό! Πρόκειται για ένα μέρος το οποίο ενώνεται μέσω μια γέφυρας με την Αιτωλοακαρνανία και μπορείς να περάσεις χωρίς να σε νοιάζει τίποτα!

Ταξίδια με αυτοκίνητο – #2. Εύβοια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evoia_island (@evoia_island)

Άλλο ένα νησί το οποίο ενώνεται με την Στερεά Ελλάδα μέσω μιας γέφυρας και σε περιμένει να την ανακαλύψεις καθώς υπάρχουν πολλές περιοχές όπου μπορείς να πας με το αυτοκίνητο σου και να κάνεις διακοπούλες.

#3. Καλαμάτα

Ένα εκπληκτικό μέρος το οποίο δε νοείται να μην έχεις επισκεφτεί έστω και μια φορά στη ζωή σου! Και παραλίες θα βρεις, και καλό φαγητό θα βρεις αλλά και υπέροχα σοκάκια στο κέντρο της πόλης για να κάνεις τη βόλτα σου! Τι άλλο θες;

Υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία μπορείς να επισκεφτείς χωρίς να χρειάζεται να σκας για την μετακίνηση σου καθώς μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητο σου και να είσαι κομπλέ! Εμείς σου δείξαμε τους αγαπημένους μας προορισμούς, αλλά περιμένουμε και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις!

Τσέκαρε και αυτό : Κατασκηνώσεις: Έως 10 Ιουνίου οι εγγραφές