Η διάσημη τραγουδίστρια, Taylor Swift, κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ “Folklore” στις 24 Ιουλίου και έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές όλου του κόσμου. Για μια ακόμη φορά, η τραγουδίστρια σημειώνει επιτυχίες στο ιστορικό της.

Αξιοσημείωτο παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι το νέο της άλμπουμ έχει ήδη καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ που αφορά στις γυναίκες με 100 τραγούδια στο Billboard. Πιο συγκεκριμένα, το Folklore έχει 16 τραγούδια, όλα εκ των οποίων βρίσκονται στα Billboard charts, κάνοντά την την πρώτη γυναίκα με 113 τραγούδια στη γνωστή λίστα κατάταξης των Η.Π.Α. .

Το Billboard, στην ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: “Η Taylor Swift σπάει το ρεκόρ για τις περισσότερες #Hot100 συμμετοχές μεταξύ των γυναικών καθώς και τα 16 τραγούδια του #Folklore έκαναν το ντεμπούτο τους στο chart αυτήν την εβδομάδα”.

Τα τρία τραγούδια που ξεχωρίζουν περισσότερο στα charts είναι: Το “Cardigan”, το οποίο βρίσκεται στην 1η θέση, το “The 1” στην 4η και το “Exile” σε συνεργασία με το indie folk συγκρότημα “Bon Iver” στην 6η θέση.

“Folklore” στις 24 Ιουλίου και έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές όλου του κόσμου. Για μια ακόμη φορά, η τραγουδίστρια σημειώνει επιτυχίες στο ιστορικό της!