Τέιλορ Σουίφτ

H Taylor Swift είναι μια καλλιτέχνιδα με εκατομμύρια θαυμαστές στον κόσμο και κάθε φορά που τους ζητά τη στήριξη τους, εκείνοι σπεύδουν να βοηθήσουν.Μιλάμε για αφοσίωση, όχι αστεία!

Η τραγουδίστρια έχει κάνει μεγάλο buzz τις τελευταίες μέρες καθώς έχει προκύψει ένας «πόλεμος» μεταξύ εκείνης και της παλιάς της δισκογραφικής εταιρείας, της BIG MACHINE LABEL GROUP. Η Taylor κατηγορεί τους Scott Borchetta και τον Scooter Braun λέγοντας πως δεν της επέτρεψαν να χρησιμοποιήσει παλιά της τραγούδια στο ντοκιμαντέρ που της ετοίμασε το Netflix αλλά και πως δεν μπόρεσε να τραγουδήσει κομμάτια της στα AMA 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dressing room is lit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

Η εταιρεία απάντησε πως πρόκειται για παρεξήγηση και πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ενώ την καλεί να συζητήσουν.

Όλο αυτό ξεκίνησε καθώς υπάρχει ένας όρος στο παλιό της συμβόλαιο ο οποίος αναφέρει πως ο καλλιτέχνης έχει την υποχρέωση να μην ηχογραφούνται παλιά κομμάτια τους ξανά.

Η Taylor Swift θέλοντας να δείξει πως είναι δικαίωμα της να μπορεί να κάνει ότι θέλει με τη δουλειά της καλεί τους θαυμαστές της με το hashtag #IStandWithTaylor να τη στηρίξουν και ήδη έχουν μαζευτεί πολλές υπογραφές στο change.org για να μπορέσει να κάνει αυτό που θέλει. Μάλιστα, και πολλοί καλλιτέχνες όπως η Selena Gomez, η Halsey και άλλοι τη στηρίζουν!

Δες και αυτό: Brexit: Ο Πάτρικ Στιούαρτ αισθάνεται ντροπή