Ταύρος 2021

Ταύρος 2021: Η χρονιά που έρχεται προμηνύεται πολύ έντονη για όλα τα ζώδια 2021, αλλά ο Ταύρος έχει έναν λόγο παραπάνω για να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο πιο επιτυχημένος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης κάνει προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου για το 2021, λέγοντας πως είναι ένα έτος προσδοκιών και υποχρεώσεων

Ο Κώστας Λεφάκης ανέφερε πως το 2021 θα είναι ένα δύσκολο έτος, αλλά μπορεί να αποδειχθεί στη συνέχεια πολύ καλό για πολλούς από τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου εξακολουθεί να αιφνιδιάζει. Οι πρώτοι μήνες μπορεί να είναι κάπως δύσκολοι, αλλά μετά τον Μάρτιο θα δουν πως ο Ταύρος 2021 μπορεί να δει να ικανοποιούνται πολλές από τις επιδιώξεις σας και τις επιθυμίες σας.

Εάν χρησιμοποιήσουν οι Ταύροι τον ρεαλισμό που τον έχουν έτσι κι αλλιώς, προσθέτοντας την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα τότε τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο άνετα.

Ο Δίας και ο Κρόνος που θα μεσουρανήσουν στο ωροσκόπιο του Ταύρου θα αποκαλύψουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα έτσι ώστε να καταφέρετε τους στόχους που έχετε θέσει εδώ και καιρό.

Εάν δεν δείξετε καλύτερη οργάνωση, διαλλακτικότητα και ευελιξία τότε θα δείτε τα σχέδια σας να ματαιώνονται, αλλά στην αντίθετη περίπτωση θα δείτε την άνοιξη και το φθινόπωρο να πραγματοποιούνται κάποια από τα όνειρά σας.

Η ερωτική ζωή για τον Ταύρο θα διαταραχθεί, αλλά θα είναι στο χέρι σας να έχετε την κάλυψη που θέλετε, εάν αναθεωρήσετε επιλογές και τακτικές. Μάλιστα, μετά τα γενέθλιά σας μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σας δώσει την ελπίδα και προοπτικές για το μέλλον.

Προσοχή πρέπει να δείξει ο Ταύρος 2021 τους δύο πρώτους και τους δύο τελευταίους μήνες του έτους για οικονομικά ρίσκα, για ριψοκίνδυνα επαγγελματικά ανοίγματα και κακές συναναστροφές.

Πάντως, το 2021 θα ανοίξει ένας νέος ορίζοντας στην καριέρα σας που θα χρειαστεί τρία ολόκληρα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί.