Ταύρος 2022

Για τα ζώδια 2022 το νέο έτος θα είναι περιπετειώδες σίγουρα αλλά για κάποια ζώδια θα είναι ένα τσικ παραπάνω και ένα από αυτά θα είναι ο ΤΑΥΡΟΣ 2022, που ανάλογα με το δεκαήμερο θα έχει τεράστιες εναλλαγές και σοβαρά θέματα να δει και να διαχειριστεί τη νέα χρονιά.

Το πρώτο δεκαήμερο ο ΤΑΥΡΟΣ 2022 θα έχει τη δυνατότητα να φύγει από αδιέξοδα και να μπορέσει να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα που είχατε στη ζωή σας, κάτι σαν λύτρωση.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του χρόνου το πρώτο δεκαήμερο θα καταλάβει τη διαφορά, αφού θα νιώσετε επιτέλους ελεύθεροι, όμορφοι και ικανότατοι να κατακτήσετε οτιδήποτε έχετε μέσα στο μυαλό σας και αυτή η αίσθηση θα συνεχιστεί μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου.

Μέσα στο ίδιο διάστημα ο Ταύρος 2022 θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει νέες επαφές, νέες γνωριμίες, να ανοίξει διάπλατα τον κοινωνικό του περίγυρο και να έχει έντονες ερωτικές επαφές.

Το υπέροχο αυτό κλίμα θα συνεχιστεί και από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο όπου οι Ταύροι θα έχουν μία σημαντικότατη ευκαιρία σε οτιδήποτε ονειρευόσασταν ή είχατε απωθημένο, ενώ αναμένεται να έρθει και στη ζωή σας αναπάντεχα, κυριολεκτικά σαν κεραμίδα, κάτι που ποτέ δεν το περιμένατε. Σημαντικές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά που θα δουν ένα καλύτερο αύριο στη ζωή σας.

Απαλλαγμένος ο Ταύρος του πρώτου δεκαημέρου επιτέλους από τον Κρόνο και τον Ουρανό δεν θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ξανά προβλήματα, όπως τα προηγούμενα χρόνια και διαρκώς θα αναστατώνεστε ευχάριστα. Όσον αφορά στην έκλειψη τον Οκτώβριο απλά θα σας δείξει πως πρέπει να προσέχετε τις επιλογές σας στον ερωτικό τομέα.

Όσον αφορά στο δεύτερο δεκαήμερο για τον Ταύρος 2022 θα έχει μεγάλη εύνοια στα αισθηματικά του, με ωραίες γνωριμίες και όμορφες εξελίξεις. Ωστόσο, όλη σχεδόν τη χρονιά στο δικό σας δεκαήμερο είναι ο Ουρανός και ο Κρόνος και αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα πιεστείτε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

Αλλαγές σχέσεων, αλλαγές δουλειάς, ανατροπές στην καθημερινότητά σας είναι μερικά από αυτά που φέρνουν αυτοί οι δύο πλανήτες στο δικό σας δεκαήμερο και εσείς καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πώς κινείστε γενικά στη ζωή σας και τι είδους αποφάσεις παίρνετε.

Ο ΤΑΥΡΟΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να παλέψει σκληρά και να αγωνιστεί για να δημιουργήσει τις σωστές συνθήκες στη ζωή σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας. Επίσης, και στις εκλείψεις θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, αφού θα είναι δύσκολες και θα προκαλέσουν ανατροπές και αναταραχές.

Θα υπάρξουν επίσης και οικονομικές απώλειες για αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε διπλωματικοί στις κινήσεις σας. Το σίγουρο είναι πως αυτή η χρονιά μέσα από τις δυσκολίες σας προετοιμάζει για τα πιο ωραία που θα έρθουν μετά από το 2022.

Ο ΤΑΥΡΟΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα έχει να αντιμετωπίσει μία ιδιαίτερα καλή χρονιά που θα έχετε αμέτρητες ευκαιρίες να χαρείτε και να απολαύσετε τον έρωτα, μέσα από φλερτ και όμορφες και αξιόλογες γνωριμίες.

Γενικά θα είναι μία σημαντική χρονιά με σοβαρές προοπτικές που θα ανοίγονται μπροστά σας και εσείς απλά θα πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε με σκοπό στο τέλος της χρονιάς να έχετε κάνει όλα αυτά που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικά θα είναι μία χρονιά με σοβαρή καταξίωση και ευκαιρίες να δημιουργήσετε και να προσπεράσετε τα δεδομένα σας.

Ωστόσο από τον Μάιο περίπου μέχρι και τον Οκτώβριο σε όλα αυτά δεν θα λείψουν και κάποιες μικρές πιέσεις και αναταραχές και απλά θα συνειδητοποιήσετε πως στο συγκεκριμένο διάστημα θα πρέπει να παλέψετε λίγο περισσότερο για να επιτύχετε τους στόχους σας.