Ταύρος 2023

Ταύρος 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που θα έχετε την ευτυχία να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές αλλά κι αυτές θέλουν την προσοχή τους.

Ο Ταύρος 2023 θα έχει την ευκαιρία τη νέα χρονιά να κάνει μια σταθερή σχέση, αλλά αυτό εάν έχετε μπροστά σας έναν Παρθένο. Ωστόσο, το ενδεχόμενο ενός μεγάλου έρωτα δεν αποκλείεται αλλά αυτό θα είναι με έναν Καρκίνο.

Σε σχέση με τα άλλα ζώδια ο Ταύρος εάν έχει οποιαδήποτε επαφή με έναν Ιχθύ τα πράγματα θα είναι από βαρετά έως χλιαρά. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε και να μην έχετε πολλά πολλά είναι με έναν Υδροχόο.

Έντονο θα είναι το ερωτικό πάθος εάν συναντήσετε μπροστά σας μέσα στη χρονιά έναν Ζυγό, ενώ εάν πέσει στο διάβα σας ένας Κριός να ξέρετε πως δεν πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και κόπο για κάτι σοβαρό γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί μία ελεύθερη σχέση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέχει ο Ταύρος 2023 είναι να μην δώσει πολλά θάρετα σε έναν Λέων εάν προκύψει στη ζωή σας γιατί τότε είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα πληγωθείτε βαθιά.

Με έναν “συνάδελφο” Ταύρο μόνο φίλοι μπορεί να μείνετε, ενώ εάν συναντήσετε έναν Δίδυμο να ξέρετε ότι θα περάσετε τις πιο έντονες ερωτικές στιγμές μαζί του.

Επίσης όσο κι αν το φοβάστε με έναν Τοξότη θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μία ρομαντική σχέση, ενώ ο Σκορπιός είναι για εσάς τη νέα χρονιά ο ιδανικός σύντροφος εάν σας ενδιαφέρει ο γάμος.

Για τα πρακτικά όποιος ενδιαφέρεται για μία επανασύνδεση το καταλληλότερο πρόσωπο είναι αυτό που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κριός 2023: Πώς θα κυλήσουν τα ερωτικά το νέο έτος