Ταύρος 2023

Ταύρος 2023: Είστε από τα ζώδια που κατά μία έννοια το νέο έτος είστε καταδικασμένοι να πετύχετε, αφού έρχεται σε εσάς ο μεγάλος Δίας με υπέροχα δώρα.

 

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα δείτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό γίνεται στο ζώδιο σας με μεγάλες ευχάριστες ανατροπές στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Τις αλλαγές αυτές θα τις μυριστείτε ήδη από τα τελειώματα του 2022, αλλά από τον Μάρτιο του εους έτους θα βλέπετε αυτές τις αλλαγές.

Ο Άρης που από τους Διδύμους περνάει στον Καρκίνο αφορά τα οικονομικά σας και τότε τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα είστε πιο άνετοι, θα έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και πλέον θα είστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Το γεγονός ότι ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Έτσι θα σταματήσει να σας πιέζει, να νιώθετε διαρκώς αυτό το βάρος των απαιτήσεων στα επαγγελματικά, στην ακίνητη περιουσία σας και έτσι θα νιώσετε ανάλαφροι επιτέλους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Θα κερδίσετε το χρόνο σας καλύτερα και για 2,5 χρόνια που ο Κρόνος θα είναι στους Ιχθείς θα είναι πολύ φιλικός σε εσάς και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε νέα ξεκινήματα και να ασχοληθείτε επιτέλους με όλα όσα ονειρευόσασταν.

Ο Ταύρος 2023 με την είσοδο του Δία σε εσάς θα κάνει καταπληκτικά πράγματα. Θα πρέπει να εμπιστρευτείτε αυτή τη συνάντηση του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Όσον αφορά στον Πλούτωνα που φεύγει από τον Αιγόκερω και πάει στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τον εαυτό σας, αλλά πως θέλετε και εσείς να σας βλέπουν οι άλλοι. Με αυτό τον τρόπο δεν αποκλείεται να έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με τα κοινά, αφου η κοινωνία θα στραφεί προς εσάς και τις ικανότητές σας.

Ο Πλούτωνας θα σας αλλάξει τη ζωή και πρέπει να το καταλάβετε αυτό μέσα από τα επαγγελματικά γιατί έχει σκοπό να σας πάει μπροστά και να σας προάγει. Αρκεί να μην αντισταθείτε.

Οι εκλείψεις που έρχονται θα σας βοηθήσουν να έχετε καλή υγεία, να αποκτήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωή σας, να γυμναστείτε και να έχετε καλύτερη ψυχολογία.

Τσέκαρε κι αυτό:

Kimi : Το νέο της τραγούδι

Love Island : Τα σχόλια του Twitter 1/10