Ταύρος 2023

Ταύρος 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που θα έχουν τη χαρά να βιώσουν μία ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά και αυτό φαίνεται και από τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Ο Κώστας Λεφάκης για άλλη μια φορά αναλύει πως ο Ταύρος 2023 είχε να διανύσει από το 2018 μέχρι και σήμερα τεράστιες αλλαγές με ανατροπές που σας εξουθένωναν ορισμένες φορές και σας άφηναν και μια αισθηση πικρίας και απογοήτευσης.

Αυτή η περίοδος λοιπόν αλλάζει και πλέον από τις 17 Μαΐου 2023 που ο Δίας φεύγει από τον Κριό και έρχεται στο ζώδιο του Ταύρου αυτή η ταραγμένη περίοδος τελειώνει.

Με τον Δία στο ζώδιο σας ο Ταύρος 2023 θα καταφέρει να αποκαταστήσει τα πράγματα και όλο αυτό το περίεργο και θολό νέφος που είχε σηκωθεί τα τελευταία χρόνια πάνω από τη ζωή του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Οι δύο πιο σημαντικοί τομείς της ζωής σας που μέχρι τώρα ήταν όλα στον αέρα χαρτοπόλεμος, αποκαθίστανται! Κι αυτοί είναι τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά που μόνο μέσα από αυτό νιώθετε ασφαλείς. Πλέον το νέο έτος σταματάει η αμφιβολία για εσάς και θέλετε να αισθανθείτε σίγουροι και αποφασισμένοι να μην ξαναγυρίσετε πίσω στο παρελθόν.

Οι καλές όψεις θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές επιλογές στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά και ειδικά μετά τις 23 Μαρτίου αναμένεται να τελειώσει οτιδήποτε άρρωστο είχατε στην επαγγελματική σας ζωή και να ξεκινήσετε τις μεγάλες αλλαγές. Αυτό θα συμβεί μέσα από τη συνεργασία με έναν άνθρωπο ή από μία πρόταση που θα σας γίνει και θα σας εκτοξεύσει.

Ακόμα η δημιουργία μίας νέας ισορροπημένης σχέσης όπως εσείς τη θέλετε είναι κάτι που το 2023 θα συμβεί για εσάς. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε στα ουράνια ψυχολογικά και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν ακόμα πιο όμορφα για εσάς. Το σίγουρο είναι πως η μεγάλη αλλαγή θα έρθει μέσα από τα αισθηματικά σας όπου θα υπάρξει και η μεγάλη αλλαγή ακόμα και με έναν γάμο ή με έναν απόγονο.

Ο Ταύρος 2023 είναι από τα ζώδια 2023 που θα αφήσει πίσω του παλιές εκκρεμότητες και περασμένες πληγές αρκεί να τις έχετε φυσικά τακτοποιήσει και τότε θα δείτε πως η αισιοδοξία σας, η απόδοσή σας και η γαλήνη θα είναι πάντα υπέρ σας.

Όσοι από εσάς είχατε μικροπροβλήματα με την υγεία σας θα μπορέσετε μέσα από ένα πιο υγιές ψυχικά περιβάλλον και καταστάσεις να θεραπευτείτε.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κούεντιν Ταραντίνο : Έτοιμος να σταματήσει τις ταινίες