Ταύρος Απρίλιος

Ο Ταύρος Απρίλιος θα είναι ένα από τα ζώδια που θα βιώσει έναν άκρως ανατρεπτικό μήνα και σίγουρα μετά από τον Απρίλιο τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδίου.

Ο Ταύρος Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσει άκρως ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή του. Από τις 15 Απριλίου θα έχετε βοήθεια να κάνετε νέες γνωριμίες και αυτές θα σας επηρεάσουν και στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Γενικά θα καταφέρετε να κάνετε ισχυρές συμμαχίες για να καταφέρετε τα πράγματα που ονειρεύεστε.

Η έκλειψη στις 30 Απριλίου θα φέρει πολλές ανατροπές και εντάσεις, ενώ θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε στη ζωή σας είτε πρόκειται για πρόσωπα τοξικά ή για καταστάσεις τέτοιες. Μετά από αυτή την έκλειψη θα μπορέσετε να σπάσετε τους δεσμούς και να προχωρήσετε επιτέλους ελεύθεροι.

Ο Ταύρος Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζεστε από τη Σελήνη καθώς σας βάζει σε μια διαδικασία να κλείσετε πολλά κεφάλαια και κυρίως κεφάλαια του παρελθόντος.

Από τις 15 Απριλίου η Αφροδίτη σας επηρεάζει και θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας, νέες γνωριμίες, μεγάλες εκρήξεις ερωτικού περιεχομένου.

Η έκλειψη θα σας οδηγήσει σε αλλαγές που εάν δεν τις επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, τότε θα έρθουν να σας βρουν και μάλιστα με απότομο τρόπο. Τοξικές καταστάσεις θα φύγουν από τη ζωή σας.

Ο Ταύρος Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες από την αρχή του μήνα κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ θα νιώθετε τρομερά κουρασμένοι. Όσοι δουλέψετε σκληρά όμως πρέπει να ξέρετε ότι θα σας ανταμείψει, αφού θα φέρει αρκετά χρήματα στο μέλλον και σημαντικές συμμαχίες.

Η Πανσέληνος θα φέρει πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να είστε άριστα οργανωμένοι! Η έκλειψη δεν επηρεάζει τόσο το δεκαήμερό σας, οπότε δεν θα δείτε ανατροπές. Εύνοια υπάρχει και στα ερωτικά σας ιδιαίτερα.