Ταύρος Αύγουστος

Ταύρος Αύγουστος: Από τα πολύ ευνοημένα ζώδια θα είστε εσείς αφού θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε επιτέλους ευτυχισμένοι.

 

Ο Ταύρος Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα μπορέσετε να βοηθήσετε και να δώσετε τη γνώση σας, αλλά και να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας. Θα νιώσετε πιο ξεκούραστοι και ήρεμοι, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχυθείτε από συμμάχους για να κάνετε θαύματα στη ζωή σας.

Υπέροχες ερωτικές προοπτικές, δημιουργία παιδιών, επιτυχία και αναζωογόνηση θα είναι λίγα μόνο από αυτά που θα έρθουν. Μεγάλες δυνατότητες έρχονται για την καριέρα σας. Μικρές οικονομικές απώλειες ίσως έρθουν αλλά προς το τέλος του μήνα.

Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τη μεγαγχολία σας και να πάρετε ρίσκα που θα σας οδηγήσει σε νέε επιτυχίες.

Ο Ταύρος Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει έναν ήρεμο μήνα, χωρίς δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα. Θα ξεκουραστείτε και θα κάνετε ένα υπέροχο ταξιδι που θα σας αναζωογονήσει.

Θα μπορέσετε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε όσο δεν φαντάζεστε, ενώ προς το τέλος του μήνα έρχονται μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες. Βέβαια θα υπάρχουν μικρές ταραχές και θα πρέπει να προσέχετε τυχόν ατυχήματα.

Δεν αποκλείεται βέβαια να έρθουν απογοητεύσεις από πρόσωπα της οικογένειάς σας, αλλά να ξέρετε πως παρόμοια αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει και ένας θυελλώδης έρωτας.

Ο Ταύρος Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει επανασυνδέσεις, οι οποίες όμως θα συνδέονται με πολλά προβλήματα. Θα αποκαλυφθούν πρόσωπα που μέχρι τώρα ήθελαν το κακό σας.

Θα έρθουν επαγγελματικές επιτυχίες αλλά κι αυτές θα έρθουν μέσα από ταλαιπωρία και κακουχίες. Πρέπει να προσέχετε από τυχόν ατυχήματα και να μην οδηγείτε εάν έχετε πιει. Κάποια επαγγελματικά αδιέξοδα τελειώνουν μία και καλή και πλέον όντας συνειδητοποιημένοι λαμβάνετε σοβαρές αποφάσεις στη ζωή σας. Μικρές απογοητεύσεις από αλλαγές στο πρόγραμμά σας και κυρίως στις διακοπές σας είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τσέκαρε κι αυτό:

NASA: Οι φωτογραφίες από το Σύμπαν