Ταύρος Ιούλιος

Ταύρος Ιούλιος: Από τα ταλαιπωρημένα ζώδια του αστρολογικού που έχει αρχίσει σταδιακά να βλέπει το φως και να δημιουργεί νέες συνθήκες στη ζωή τους.

Ο Ταύρος Ιουλίος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του έναν μήνα ιδιαίτερα σημαντικό, όπου θα είστε σε πλήρη εγρήγορση και αυτό επειδή έχετε πολλά στα σκαριά. Μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες θα έχετε σημαντικες επαφές και μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και ταξίδια αναψυχής τα οποία θα σας φορτίσουν τις μπαταρίες.

Βέβαια λόγω της παρουσίας του Άρη θα νιώθετε ιδιαίτερα ανυποχώρητοι σε όλα αυτά που θέλετε κι αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις.

Προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε πως είστε έτοιμοι για νέα φλερτ και νέες γνωριμίες συναισθηματικού χαράκτηρα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τυχόν απερισκεψίες. Μεγάλη προσοχή και στα οικονομικά σας λόγω σπατάλης.

Ο Ταύρος Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει κατά πολύ τα οικονομικά του, ενώ και εσείς θα έχετε μία εύνοια για μετακινήσεις και νέες επικοινωνίες που θα σας αναζωονήσουν σημαντικά και θα σας βγάλουν από τα καθιερωμένα.

Μέσα στο μήνα θα υπάρξουν σοβαροί καυγάδες μέσα στην οικογένεια, ενώ δεν αποκλείονται και μεγάλες ανατροπές που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ο Ταύρος Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε την τάση να νιώθετε διαρκώς κουρασμένοι και κυρίως ψυχική μιας και ακόμα η ζωή σας φέρνει ανατροπές. Εκνευρισμοί δεν αποκλείονται στα επαγγελματικά σας αφού δεν θα νιώθετε καθόλου καλά με διάφορα κουτσομπολιά που θα επικρατούν

Απο τα μέσα του μήνα και μετά έχετε μεγάλη εύνοια για να κλείσετε συμφωνίες του παρελθόντος και εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας βασάνιζαν.

Η κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές, αφού θα είστε ανάρπαστοι στις παρέες, αλλά αυτό το κλίμα μπορεί να χαλάσει από κάτι που θα μάθετε ή από κάτι απρόοπτο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Aegean: Η συνεργασία με τον ΕΟΤ για τη χώρα