Ταύρος Ιούνιος

Ταύρος Ιούνιος: Είστε από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια σίγουρα, αλλά για κάποιους αυτό αλλάζει πλέον και έρχεται ένας μήνας που θα έρθει και η λύτρωση.

Ο Ταύρος Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσει να βιώνει την μαγεία στη ζωή του. Θα νιώσετε πιο όμορφα και πιο άνετα, ότι έχετε ωραίες προοπτικές στη ζωή σας. Θα βιώσετε το θαύμα στη ζωή σας και θα έχετε βοήθεια να πετύχετε στόχους που μέχρι τώρα νομίζατε πως είναι απαγορευμένη.

Η ηρεμία που έρχεται είναι το πρώτο, ενώ η διασκέδαση συνεχίζει. Νέες επαφές, νέα πρόσωπα στη ζωή σας, θα γεμίσετε με αγάπη. Είναι μία υπέροχη περίοδος για να λύσετε και τα οικονομικά σας θέματα και σταδιακά κλείνουν τα βάσανά σας. Θα αρχίζετε να βλέπετε γύρω σας ανθρώπους που συμπάσχουν μαζί σας.

Υπάρχουν βέβαια άτομα που θέλουν να σας κάνουν κακό, αλλά θα αντιμετωπίσετε τους εχθρούς και να νιώσετε σίγουροι για εσάς.

Ο Ταύρος Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου θα καταλάβει πως οι σκληρές καταστάσεις που έχετε βιώσει μέχρι τώρα, σταδιακά φεύγουν από τη ζωή σας. Υπάρχουν ακόμα προβλήματα, με μία ζωή χωρίς προγραμματισμό, αλλά σταδιακά θα μπορέσετε να τα φέρετε βόλτα στα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας.

Θα νιώσετε ήσυχοι και προστατευμένοι με νέες δυνατότητες εξέλιξης και θα υπάρξουν πράγματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένοι. Ίσως να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την επαγγελματική σας κατάσταση. Μία σημαντική λύτρωση ερχεται και σταδιακά θα βλέπετε τα προβλήματα να τελειώνουν.

Σχέσεις του παρελθόντος δεν μπορούν να συνεχιστούν αυτό είναι το σίγουρο, αλλά συγχρόνως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για νέα πράγματα ακόμα και στον έρωτα.

Ο Ταύρος Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μπροστά σας έναν μήνα μεταμόρφωσης. Θα δείτε πως αλλάζουν όλα στη ζωή σας, θα έρθουν έντονες αλλαγές και κυρίως στο εσωτερικό της ψυχής σας. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε πως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας.

Ενώ θα έχετε προοπτικές για ανάπτυξη, δεν θα λείψουν οι ανατροπές και οι αναποδιές. Μία περίοδος κάθαρσης και ριζικής μεταμόρφωσης. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε σημαντικά κεφάλαια στα επαγγελματικά σας, αλλά η Πανσέληνος σας φέρνει μία ευκαιρία για χρήμστα μέσω τρίτων. Μία νέα σχέση μπορεί να είναι και στα σκαριά.

Η περίοδος θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να κοιτάξετε τι θέλει πραγματικά η ψυχή σας έτσι ώστε να αλλάξετε τη ζωή σας. Οικονομικά θα πιεστείτε σίγουρα, αλλά προς τα τέλη του μήνα θα αρχίσετε να τα ισορροπείτε όλα.