Ταύρος Μάιος

Ταύρος Μάιος: Είναι από εκείνα τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και αυτός ο μήνας που έρχεται θα σας κάνει να καταλάβετε πως είστε σε ένα σταθμό της ζωής σας.

Έρχονται σημαντικές αλλαγές και αποφάσεις με αποτέλεσμα είτε κάποιοι κύκλοι να κλείσουν μία για πάντα έτσι ώστε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Με τη δεύτερη έκλειψη θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί το οικονομικό σας περιβάλλον όπου θα κληθείτε αυτό το μήνα να διευθετήσετε τα οικονομικά σας ή μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά στο νου χρέη και εκκρεμότητες που έχει αφήσει στη μοίρα τους. Εάν δεν τα διεκπεραιώσετε άμεσα τότε αυτά θα έρθουν να σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το κλίμα έστω και κάπως δύσκολο ο Ταύρος Μάιος θα έχει πάντα κοντά του μία αόρατη δύναμη που θα τον βοηθά στις δύσκολες στιγμές και θα τον γλιτώνει από τις κακοτοπιές.

Η νέα έκλειψη της Σελήνης στις 16 Μαΐου αναμένεται να καθορίσει και το σκηνικό στις διαπροσωπικές σας σχέσης και δεν αποκλείεται να υπάρξει το τέλος σε μία είτε προσωπική σας σχέση ή ακόμα και μία συνεργασία, αλλά αυτό να ξέρετε θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να προχωρήσετε στη ζωή σας ακόμα καλύτερα.

Ο Ταύρος Μάιος θα έχει την ευκαιρία με τον ερχομό ενός ανθρώπου να αλλάξει τη ζωή του μιας και αυτός ο άνθρωπος θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε πολλά ζητήματα μέσα στη ζώη σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κριός Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο 2022