Ταύρος 2023

Ταύρος Μάρτιος: Από τα ζώδια 2023 που θα δουν τη ζωή τους να μεταμορφώνεται είστε εσείς τον Μάρτιο με όλα αυτά τα αστρολογικά γεγονότα.

Ο Ταύρος Μάρτιος θα αντιμετωπίσει έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς με τις αλλαγές να έρχονται και να δείχνουν έτοιμες να αλλάξουν τη ζωή σας.

Το πρώτο πράγμα που θα προκαλέσουν οι πλανητικές συνθήκες είναι να αναθεωρήσετε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τις σχέσεις σας και κυρίως τις φιλικές, αφού πλέον θα πρέπει να τους βάλετε όλους στη σωστή θέση και να αποκτήσουν στη ζωή σας το πραγματικό νόημα που πρέπει.

Αυτό μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα ακόμα και διάλυση φιλικών σχέσεων, αλλά και δημιουργία νέων φιλικών δεσμών ακόμα και με ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν θα το περιμένατε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ερωτικές επαφές και σχέσεις που μέχρι τώρα δεν είχαν τίποτα να σας προσφέρουν.

Ο Ταύρος Μάρτιος θα έχει και πολλά καλά αυτό το μήνα μετά τις 17 του μήνα, όπου η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας και τότε θα έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Από τότε και μετά θα αποκτήσετε μία σημαντική σχέση που μπορεί να είναι είτε προσωπική είτε επαγγελματική για τους περισσότερους από εσάς.

Δεν αποκλείεται βέβαια να βγουν στην επιφάνεια κρυφές σκέψεις ή παλιά απωθημένα και έτσι θα κάνετε σοβαρές αλλαγές στην προσέγγιση που αφορούν τη δουλειά ή την καριέρα σας γενικότερα. Θα πρέπει ωστόσο, να δώσετε προσοχή προς το τέλος του μήνα σε πιθανές διενέξεις με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Ο Ταύρος Μάρτιος θα δει πως κάποια φιλικά πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε διαπροσωπικές σας σχέσεις και υποθέσεις και θα γνωρίσετε νέο κόσμο και μέσα από αυτή τη διαδικασία ίσως να αλλάξει και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη ζωή σας.

Για τους αδέσμευτους να ξέρετε πως θα έχετε την ευκαιρία να σαγηνεύσετε τους γύρω σας και ειδικά με την επικοινωνιακή σας διάθεση και δεινότητα θα είστε περιζήτητοι σε όλο τον κόσμο. Και μέσα από αυτό τον κόσμο θα προκύψει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τσέκαρε κι αυτό: