Ταύρος Οκτώβριος

Ταύρος Οκτώβριος: Είστε από τα ζώδια που επηρεάζονται από την έκλειψη, αλλά και πάλι δεν θα είναι τόσο προβληματική, αφού θα μπορέσετε να κερδίσετε.

 

Ο Ταύρος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό διάστημα. Είναι μια περίοδος που θα περιμένετε πως είστε ελεύθεροι και πως μπορείτε να ξεκινήσετε επιτέλους πράγματα που μέχρι τώρα ήταν μπλοκαρισμένα.

Μεγάλη χαρά έρχεται στα επαγγελματικά σας, ενώ πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να μπει ένας άνθρωπος στη ζωή σας. Σίγουρα υπάρχει και τάση επανασυνδέσεων με ανθρωπους που είχαν εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τα γεγονότα που έρχονται.

Ο Ταύρος Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι τρομερά δημιουργικός και πιθανότατα να κάνετε μία νέα σχέση που ίσως να μην είναι τόσο συνταρακτική αλλά θα σας κάνει να περάσετε όμορφα.

Πρέπει να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά, αφού αυτοί οι δύο τομείς θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυνατοί. Ευχάριστη είδηση έρχεται από το εξωτερικό ή από κάπου μακριά. Θα νιώσετε ένα είδος σταθερότητας κυρίως συναισθηματικά. Αναγνώριση έρχεται και στα επαγγελματικά με μία νέα συμφωνία.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Ταύρος Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να δει τα πράγματα να ξεκαθαρίζονται. Σημαντική επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση και θα νιώσετε έτσι πως επιτέλους δεν υπάρχουν μόνο δύσκολα πράγματα. Νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας που θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

Σίγουρα είναι μία περίοδος που θα πρέπει να περιμένετε εξελίξεις με ταξίδια και σπουδές. Είστε στην κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα, ενώ μία νέα αρχή έρχεται μετά τις 20 Οκτωβρίου. Θα υπάρξουν μικρές αναταράξεις στα οικονομικά που θα σας ζορίσουν, αλλά όχι κάτι τραγικό.

Τσέκαρε κι αυτό:

Βαμπιρισμός : Δοκίμασε το αίμα του και άλλαξε ζωή