Ταύρος Σεπτέμβριος

Ταύρος Σεπτέμβριος: Από τα ζώδια εκείνα που οι αλλαγές του Αυγούστου θα έρθουν αυτό το μήνα του Σεπτεμβρίου να αλλάξουν τα πάντα όσα ξέρατε μέχρι τώρα.

Ο Ταύρος Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου φεύγει από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού και έρχεται επιτέλους η χαλάρωση, η ηρεμια και η χαλάρωση. Είστε σε μία περίοοδο νέων προοπτικών με μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικά και σίγουρα αναμένεται να βρεθεί ένα μεγάλος έρωτας για εσάς.

Μεγάλη επιτυχία θα έχετε τον μήνα αυτό και προς τα τέλη του μήνα θα λυτρωθείτε από πολλές καταστάσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να πείτε επιτέλους να λύσετε θέματα από το παρελθόν σας και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές. Θα νιώθετε πως έχετε την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια να κάνετε πράγματα νέα στη ζωή σας.

Ο Ταύρος Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μπροστά μία περίοδο μεγάλων ερώτων και πολλών εξόδων. Είναι μια άκρως ερωτική περίοδος αλλά οικονομικά θα πρέπει να προσέχετε να μην επενδύσετε. Μεγάλη δημιουργικότητα θα νιώθετε και θα απολαύσετε στιγμές.

Το μυαλό σας θα ξεκουραστεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και μάλιστα θα νιώσετε λυτρωμένοι από όλα όσα περάσατε το καλοκαίρι Θα δημιουργήσετε τις προοπτικές έτσι ώστε να κλείσετε καταστάσεις με το παρελθόν. Μία επιχειρηματική επιτυχία που περιμένατε καιρό έρχεται για εσάς.

Ο Ταύρος Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσει μια μοναδική περίοδος που θα γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι το καλύτερο για τα αισθηματικά σας, αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να περάσετε καλά!

Θα κλείσετε τρομερά δύσκολους κύκλους στη ζωή σας και για αυτό το πρώτο κομμάτι του μήνα θα σας δυσκολέψει ειδικά οικονομικά. Αλλά η επιτυχία επαγγελματικά και ερωτικά θα σας χτυπήσει την πόρτα στις τελευταίες δέκα ημέρες. Ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και οι υποθέσεις επανασύνδεσης.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαριάννα Μασάδη: Το τραγούδι της “Kalinichta”