Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα για μια ειδική προβολή της μικρού μήκους ταινίας της, «All Too Well», για την οποία θα συζητήσει με το κοινό στη συνέχεια, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η Τέιλορ Σουίφτ θα αποκαλύψει στο κοινό την προσέγγισή της ως σκηνοθέτης μετά την προβολή της ταινίας στις 11 Ιουνίου, στο θέατρο Beacon στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 19 Ιουνίου σε χώρους της Νέας Υόρκης.

Η 11 φορές βραβευμένη με Grammy έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και ήταν παραγωγός της ταινίας που γυρίστηκε σε φιλμ 35 χιλιοστών. Η μικρή μήκους ταινία βασίστηκε σε μια μεγαλύτερη, 10λεπτη εκδοχή του τραγουδιού της, «All Too Well». Το τραγούδι είναι από το άλμπουμ Red (Taylor’s Version), το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ντίλαν Ο’ Μπράιαν (The Maze Runner, Teen Wolf) και η Σάντι Σινκ (Stranger Things), μαζί με τη Σουίφτ.

Η ταινία, που αρχίζει με το απόσπασμα του Πάμπλο Νερούδα «Η αγάπη είναι τόσο σύντομη. Η λησμονιά τόσο μακρόχρονη» εξιστορεί σχέση των χαρακτήρων που υποδύονται οι Ο’ Μπράιεν και Σινκ. Αφηγείται τη σχέση του ζευγαριού από τις ευτυχισμένες στιγμές του νέου έρωτά τους μέχρι την «πρώτη ρωγμή στο γυαλί».

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι» έγραψαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

«Παρουσιάζουμε ομιλίες, συναντήσεις και σεμινάρια από κορυφαίους αφηγητές ταινιών, σειρών, μουσικής, τέχνης και κωμωδίας» δήλωσε η Πόλα Γουάινστιν, υπεύθυνη περιεχομένου του Φεστιβάλ.

Τσέκαρε και αυτό : Νέες ταινίες : Έρχεται το “Top Gun: Maverick”