Τεκίλα

Τεκίλα : Η super premium Tequila Mijenta ανοίγει τον δρόμο σε μια νέα εποχή αναδεικνύοντας τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας, γεύσης και βιωσιμότητας.

ad

 

Μία super premium αλλά ταυτόχρονα διαφορετική απ’ τις άλλες τεκίλα κάνει την είσοδο της στην ελληνική αγορά, δίνοντας το έναυσμα σε μία καινούργια εποχή που έχει στραμμένο το βλέμμα στη γη και στη βιωσιμότητα.

Σε αντίθεση με άλλες τεκίλες η πρωτοποριακή Tequila Mijenta, η οποία έχει εμπνευστεί το όνομα της από την ισπανική έκφραση “mi gente” και σημαίνει “οι άνθρωποι μου”, είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, ενώ αποτελεί το πρώτο προϊόν στην κατηγορία του που λαμβάνει πιστοποίηση B Corp. Όντας μέλος του κινήματος B Corpοration, φιλοδοξία της εταιρείας είναι να συμβάλλει στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, προβάλλοντας την αξία της γης και των ανθρώπων που τη φροντίζουν.

Για τη γη, για τους ανθρώπους και για τη ζωή.

Πίσω από τη δημιουργία της Tequila Mijenta, κρύβεται το δυνατό συναίσθημα των συνιδρυτών της Juan Coronado & Elise Som , με την καθοδήγηση της Maestra Tequilera Ana Maria Romero για τη γη των Arandas και η αμέριστη αφοσίωση που έχουν επενδύσει οι ίδιοι στην βιωσιμότητα και βιολογική ποικιλότητα των προϊόντων τους.

Ο sommelier και mixologist, Juan Coronado και  η Maestra Tequilera Ana Maria Romero θέλησαν να φέρουν στη ζωή ένα προϊόν που θα συγκεντρώνει όλες τις βιοποικιλότητες, τα αρώματα, τις γεύσεις και τα χρώματα της γης των Arandas. Πάνω απ’όλα όμως θέλησαν να
δημιουργήσουν ένα προϊόν το οποίο εκφράζει τη γυμνή ψυχή της αγαύης καθώς χωρίς αυτή δεν υπάρχει παραγωγή.

Η Tequila Mijenta παρασκευάζεται από 100% Blue Weber agave, σε ένα απ΄ τα καλύτερα οικόπεδα στα υψίπεδα του Jalisco και η ίδια η Maestra Tequilera Ana Maria Romero διαλέγει τα βαρέλια στα οποία θα ωριμάσει το προϊόν. Σε αντίθεση με άλλα brands δεν χρησιμοποιεί ποτέ πρόσθετα για να χειριστεί τη γεύση, το άρωμα ή το σώμα, δεν κάνει χρήση ζιζανιοκτόνων και πεπτιδίων κι είναι ουδέτερη σε άνθρακα. Η παραγωγή της πραγματοποιείται σε συνεργασία και παράλληλα με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας της ορεινής περιοχής του Jalisco στο Mexico, φανερώνοντας την ιερή και στενή σχέση που διαθέτει με την φύση.

Η super premium tequila Mijenta, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Amber Athens της οδού Κολοκοτρώνη και διανέμεται από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε.

Τσέκαρε και αυτό : Τοξότης Οκτώβριος: Προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2022

Ad